NeSSi
Moderatorka
Nessi a Ty zaraz po dupie dostaniesz!!! Wszystko jest dobrze z fasolka!!!
Widzisz Anula ... pisałam, że mnie któraś zaraz pogoni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi a Ty zaraz po dupie dostaniesz!!! Wszystko jest dobrze z fasolka!!!
Wy zaraz wszysykie po doopie dostaniecie !
Nie ma zamartwiania , trzeba się spiąć i walczyć dalej
Może łatwo mi się pisze , ale nic innego nie zostało jak walczyć dalej
Nie smutamy kochane ;*
Nessi !!
A ja się szykuje na wizytę , quwa musiałam na szybko nogi ogolic
Ja tez oboeiazkowo bo mój gin to taki wyluzowany ze czasem zmaca po nogach i jakimś textem zarzuci typu ze młoda jestem to mam jeszcze jędrne .... nogi oczywiścieBum, ja ostatnio miałam ten sam problem. W zimie rzadko nogi gole A tu trzeba na wizycie jakoś wyglądać A nie z buszem wyskakiwac
W lecie jest łatwiej
Ja tez oboeiazkowo bo mój gin to taki wyluzowany ze czasem zmaca po nogach i jakimś textem zarzuci typu ze młoda jestem to mam jeszcze jędrne .... nogi oczywiście
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Anula to musisz znalezc naprawde dobrego gina, ktory Cie poprowadzi. Poszukaj po opiniach na znany lekarz albo popytaj na forach o lekarza od nieplodnosci.Ness bo z tego całego szalenstwa ty i Karola musicie się wylizac dla przykładu i dobra ogółu ....
Strawbelka puste jajo płodowe,brak akcji serca, 2 razy wcześnie zrobiona beta i jej szybki spadek czyli brak rozwoju no i pozamaciczna - zdaniem lekarzy " pech " porostu ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka