reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Ja z aliexpress zamawiam sporo ubrań dla rodziny... są super, bywa jednak że można się wkurzyć jakością ...
Zaznaczasz ''free shipping'' i za przesyłkę nic nie płacisz ... tylko trzeba czekać 2-3 tygodnie. Trzeba też obserwować allegro czy przypadkiem nie zalany jest rynek towarem który masz ochotę sprowadzić. Przed zakupem większej ilości wypada kupić coś dla siebie,sprawdzić rozmiar i szycie na szwach. Trzeba wtedy zaznaczyć ''1 piece only'' Rozmiary dla EU są inne niż chińskie, to co U Nas jest S u nich ma mniejszy odpowiednik - trzeba się mierzyć, a wymiary są podane na każdej aukcji. NP:

Link do: Vestidos 2016 Summer Elegant ZANZEA Women Casual Solid Short Sleeve Slim Lace Mini Dress Tops Ladies Sexy White Dress Plus Size-in Dresses from Women's Clothing & Accessories on Aliexpress.com | Alibaba Group

Zawsze można na maila ich prosić o więcej zdjęć, nie robią problemu :)

A i pod każdą aukcją na dole masz komentarze ludzi, piszą czy rozmiar się zgadza, czy zdjęcia i kolor odpowiadają zdjeciom na aukcji ... warto je czytać :)
Jak nie znasz angielskiego to: Link do: Tłumacz Google
Kontakt w formie czata ze sprzedającym :) W Święta Chinskie utrudniony :)

Co do używanych to wszystko comarkowe idzie świetnie ... w tym buty :) Mój K mi dziś kupił żółte nike/a za 30 zł :-) :) On uwielbia ciucholandy

Ness ooo to dobrego masz męża ..... mój to by się bał :) my to wogole tak strasznie się różnimy,ze aż dziwne ze każde z nas jeszcze oddycha :) ze się nie pozabijalismy ;)

Karola a który dzień cyklu ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry