reklama
NeSSi
Moderatorka
NeSSi a jakby tak pojechać na IP i się dowiedzieć oni tam obejrzą , badanie zrobią wszystko na miejscu ..
To mnie na obserwację położą a pewnie przyczyny i tak nie znajdą bo ja krwiaków nie mam. W pierwszej ciąży też plamiłam. A nie mogę syna bez opieki w domu zostawić. Teście nie nadają się do opieki - to ludzie mało zaradni. K nie może wziąść zwolnienia niestety... taka praca. Jak pojadę ... w domu się wszystko posypie
Nessi no to nie ciekawie ...
Choć moi teście tacy sami ,już dawno bym mogła iść do pracy małą cycem nie karmię a kaasa wiadomo przyda się ... oni w domu siedzą , ahh szkoda gadać ..
Ale to nic takiego , moja siostra to normalnie okres miała w 13 tyg dowiedziała się , że w ciąży ...
Choć moi teście tacy sami ,już dawno bym mogła iść do pracy małą cycem nie karmię a kaasa wiadomo przyda się ... oni w domu siedzą , ahh szkoda gadać ..
Ale to nic takiego , moja siostra to normalnie okres miała w 13 tyg dowiedziała się , że w ciąży ...
azylek
Fanka BB :)
Nessi lejemy Anulę, Lusie i wszystkie te, które maja kiepski humor!
Jugo jak ja to przeliczalam to wychodziło tak, ze łyżka to jak 6 kapsułek, a ze to w płynie to niby nawet lepiej, ale u mnie cos to nie działa :/
Bum a w tabelce to juz trzebaby poprawić cykle starań, bo każdej niezafaskowanej juz jeden kolejny leci [emoji3]
Głowa mnie cos dzisiaj strasznie łupie [emoji15] w Poznaniu zimno jak cholera brrrr i chyba cisnienie do dupy..
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jugo jak ja to przeliczalam to wychodziło tak, ze łyżka to jak 6 kapsułek, a ze to w płynie to niby nawet lepiej, ale u mnie cos to nie działa :/
Bum a w tabelce to juz trzebaby poprawić cykle starań, bo każdej niezafaskowanej juz jeden kolejny leci [emoji3]
Głowa mnie cos dzisiaj strasznie łupie [emoji15] w Poznaniu zimno jak cholera brrrr i chyba cisnienie do dupy..
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama