reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tez lece do kuchni po jakies żarło, bo chyba mi ślina do tyłka zaraz ucieknie [emoji3]
Bum a u Ciebie sluz sie poprawił?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hahaha :D przypomniało mi się właśnie , że mialam mojemu P z zamrazalki wyciągnąć frankfuterki i boczek :D jak jutro nie bede na forum znaczy , ze zostałam zabita :D

A śluz ja mam dopiero 5dc a biorę wieska od 2dc, to jeszcze ci nie powiem co i jak bo @ leci :D

Edit : ale mam nadzieję , że się polepszy ;)

To lec mu wyciągnąć, zeby rano awantury nie było [emoji51]
Ja chyba bede miec nocne buszowanie, bo sie wyspalam i dupa z usunięcia bedzie [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie no awantury na baank nie będzie :D
Tylko powie zeby mi wyciagnac to nie , ale jakbyś ty chciała to od razu :p
Wydaje mi się , że już się przyzwyczaił , no innego wyboru nie ma :D

Ja mam też tak nocne buszowanie w nocy , buszowanie w dzień :p

U mnie zima , śniegu nasypalo ...

Ostatnia edycja:
0_0_0_385381372.jpg

Załączniki

• 0_0_0_385381372.jpg
    0_0_0_385381372.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 160
Cześć dziewczyny,

u mnie trochę cieplej niż wczoraj, ale i tak zimno! Wczoraj mi babcia powiedziała, że zapowiadają śnieg! I to dosyć dużo :| Ciekawe czy prognoza się sprawdzi....dobrze, że opon nie zmienialiśmy :D

azylek & julia & tynka: powodzenia na wizytach :)

lux: kto rano wstaje...są różne wersje końcówki :D

xbum: jak tam? Żyjesz czy mąż jednak zamordował przez zamrożone kiełbaski i boczek? :D

nessi: jak się czujesz z rana?

anula: co dzisiaj w planach? Jakiś relaksik pod kocykiem z ciepłym kakao i książką? :D

karola: jak tam poranne samopoczucie? :)

Mój inetligientny małż zmienił wczoraj opony na letnie ... napadało z 5 cm śniegu ... mistrz prognoz :D
Co mu się dziwić jak w tamtym roku pół lata przejezdził na zimówkach to czemu ma teraz w zimie na letnie nie zmieniać nie ?:D wirtuoz ...
Co u mnie ? nic mi się nie chce, całą noc nie spałam i nawet nie wiem czemu ... dzisiaj i jutro mam w pracy rzeznie ..
A co tam u Cię z rana ?:)

nessi: ach te chłopy! :D No ale przynajmniej dbają o to, żeby wesoło było :D U mnie na razie woda z cytryną a za chwilę biorę się za śniadanie...może jajecznica albo płatki? Jeszcze nie wiem :) W pracy rzeźnia? A dużo już masz dzieciaczków zdiagnozowanych? Pojawiła się w końcu osoba, która miała cię we wszystko wprowadzić?

reklama
Mam już wszystkich, i z bólem stwierdzam, że mało które dzieci w domu ćwiczą .. a mam grupke z rozwojową niepłynnością mowy i jąkaniem, oraz jedną dziewczynę z afazją. Ciężko ... bo czasu na terapię brakuje. Mam dla 7 dzieci czas 30 min, i każde z innym zaburzeniem a jeszcze jak w domu nie ćwiczą to efektów brak ... jako terapeutę mnie to zwyczajnie załamuje i zniechęca do pracy. Mam też nadgorliwą mamę, która się szczyci, że wywołała dziecku [ r ], no tak wywołała .. kupiła do tego nawet wibrator logopedyczny za 5 tysięcy ... tylko co z tego jak to [ r ] jest wywołane nieprawidłowo i dziecko wymawia je jak Francuzi ... załamuję łapska.

Do góry