reklama
Hahaha przypomniało mi się właśnie , że mialam mojemu P z zamrazalki wyciągnąć frankfuterki i boczek jak jutro nie bede na forum znaczy , ze zostałam zabita
A śluz ja mam dopiero 5dc a biorę wieska od 2dc, to jeszcze ci nie powiem co i jak bo @ leci
Edit : ale mam nadzieję , że się polepszy
A śluz ja mam dopiero 5dc a biorę wieska od 2dc, to jeszcze ci nie powiem co i jak bo @ leci
Edit : ale mam nadzieję , że się polepszy
Nie no awantury na baank nie będzie
Tylko powie zeby mi wyciagnac to nie , ale jakbyś ty chciała to od razu
Wydaje mi się , że już się przyzwyczaił , no innego wyboru nie ma
Ja mam też tak nocne buszowanie w nocy , buszowanie w dzień
U mnie zima , śniegu nasypalo ...
Tylko powie zeby mi wyciagnac to nie , ale jakbyś ty chciała to od razu
Wydaje mi się , że już się przyzwyczaił , no innego wyboru nie ma
Ja mam też tak nocne buszowanie w nocy , buszowanie w dzień
U mnie zima , śniegu nasypalo ...
Ostatnia edycja:
Jugosława
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
u mnie trochę cieplej niż wczoraj, ale i tak zimno! Wczoraj mi babcia powiedziała, że zapowiadają śnieg! I to dosyć dużo :| Ciekawe czy prognoza się sprawdzi....dobrze, że opon nie zmienialiśmy
azylek & julia & tynka: powodzenia na wizytach
lux: kto rano wstaje...są różne wersje końcówki
xbum: jak tam? Żyjesz czy mąż jednak zamordował przez zamrożone kiełbaski i boczek?
nessi: jak się czujesz z rana?
anula: co dzisiaj w planach? Jakiś relaksik pod kocykiem z ciepłym kakao i książką?
karola: jak tam poranne samopoczucie?
u mnie trochę cieplej niż wczoraj, ale i tak zimno! Wczoraj mi babcia powiedziała, że zapowiadają śnieg! I to dosyć dużo :| Ciekawe czy prognoza się sprawdzi....dobrze, że opon nie zmienialiśmy
azylek & julia & tynka: powodzenia na wizytach
lux: kto rano wstaje...są różne wersje końcówki
xbum: jak tam? Żyjesz czy mąż jednak zamordował przez zamrożone kiełbaski i boczek?
nessi: jak się czujesz z rana?
anula: co dzisiaj w planach? Jakiś relaksik pod kocykiem z ciepłym kakao i książką?
karola: jak tam poranne samopoczucie?
NeSSi
Moderatorka
Mój inetligientny małż zmienił wczoraj opony na letnie ... napadało z 5 cm śniegu ... mistrz prognoz
Co mu się dziwić jak w tamtym roku pół lata przejezdził na zimówkach to czemu ma teraz w zimie na letnie nie zmieniać nie ? wirtuoz ...
Co u mnie ? nic mi się nie chce, całą noc nie spałam i nawet nie wiem czemu ... dzisiaj i jutro mam w pracy rzeznie ..
A co tam u Cię z rana ?
Co mu się dziwić jak w tamtym roku pół lata przejezdził na zimówkach to czemu ma teraz w zimie na letnie nie zmieniać nie ? wirtuoz ...
Co u mnie ? nic mi się nie chce, całą noc nie spałam i nawet nie wiem czemu ... dzisiaj i jutro mam w pracy rzeznie ..
A co tam u Cię z rana ?
Jugosława
Fanka BB :)
nessi: ach te chłopy! No ale przynajmniej dbają o to, żeby wesoło było U mnie na razie woda z cytryną a za chwilę biorę się za śniadanie...może jajecznica albo płatki? Jeszcze nie wiem W pracy rzeźnia? A dużo już masz dzieciaczków zdiagnozowanych? Pojawiła się w końcu osoba, która miała cię we wszystko wprowadzić?
reklama
NeSSi
Moderatorka
Mam już wszystkich, i z bólem stwierdzam, że mało które dzieci w domu ćwiczą .. a mam grupke z rozwojową niepłynnością mowy i jąkaniem, oraz jedną dziewczynę z afazją. Ciężko ... bo czasu na terapię brakuje. Mam dla 7 dzieci czas 30 min, i każde z innym zaburzeniem a jeszcze jak w domu nie ćwiczą to efektów brak ... jako terapeutę mnie to zwyczajnie załamuje i zniechęca do pracy. Mam też nadgorliwą mamę, która się szczyci, że wywołała dziecku [ r ], no tak wywołała .. kupiła do tego nawet wibrator logopedyczny za 5 tysięcy ... tylko co z tego jak to [ r ] jest wywołane nieprawidłowo i dziecko wymawia je jak Francuzi ... załamuję łapska.