reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
karola taki żart :D ja przez całą ciążę puszkę coli musialam się napić bo nornalnie płakałam jak nie było :D cale szczescie pod koniec ciazy zamiast coli był sok jablkowy :D

karola hahha jak chcesz to pij :) , szczerze to czasem mam wrażenie , że alkoholiczki , ktore piją nie wiadomo co biorą rodzą zdrowe dzieci , udaje im się zachodzić w ciążę a taki człowiek który o siebie dba , chce dla dziecka jak najlepiej często rodzą sie z jakimiś chorobami ...
Ja np w ciąży z Lenorem to rzuciłam palenie od razu , normalnie nie umiałam sobie pomyśleć , że bym mogła dziecko truć , choć nawet lekarze mówią zeby to stopniowo robić niż takie szybkie rzucenie :)

Z tym paleniem to jest tak ... podam na przykładzie mojej mamy ... w ciąży z moim bratem mogła jeśc papierosy dosłownie ... włosy prawie sobie rwała z głowy a nie mogła się powstrzymać i paliła dużo ... a ze mną odstawiła jak tylko poczuła mdłości - bo testów nie było wtedy ...wniosek ? Moja mama twierdzi, że brata opaliła i nigdy w ustach papierosa nie miał a ma chłop teraz 44 lata prawie :) A ja paliłam :D

Hey, melduje ze jestem [emoji3]pracowity dzien dzis i nie mam kiedy napisać nawet. Oj musze avatarka widze zmienić [emoji4]niech dobra passa trwa [emoji5]
Jugo ja tez pije olej z wiesiołka, łyżkę dziennie, czasem półtorej [emoji6]
Ja jutro gina mam i podejrzymy co tam słychać, bo to bedzie 12dc ale póki co ani śluzu nie mam ani nic [emoji17]
Anula wszystko jest Ok !!!
Znowu widze na zbiorowy wpierdol sie zanosi! [emoji6]
Kruczyca gdzieś wybyla faktycznie :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
azylek no jesteś w końcu :D ;)
co dziś robiłaś jak taki pracowity coo ?? a avatarka zmieniaj peewnie ! ;)

Kruczyca nową fryzurą się pochwaliła i zapadła się pod ziemię :D

Nessi no widzisz , u mnie nikt nie palił - pali a mnie jakoś ciągło a teraz raz mam dzień , że wyjdę zapalić a raz nie idę nawet z tydzień :) papierosy jakoś same od siebie mi bardzo zbrzydły i przyznam , że są coraz gorsze a po nich bardzo mnie głowa bolała :)

Wstawiłam pranie :D dzisiaj do mnie P :
- kochannie robisz dziś pranie
- ROBIĘ
- to super
Chyba chciał , żebym jego ubrania też przebrała a ja w pierwszej kolejności swoje i małej :D

Do góry