reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Musiałam w piecu napalić bo tak zimno się w mieszkaniu zrobiło ..
a teraz idę machnąć kawkę , komuś jeszcze ? :)

reklama
tęczowa rurkę z kremem mówisz hmmm :D

karola no to zalewam ;)
Ja muszę się napić bo taka śpiąca jestem , a jak patrze i muszę jeszcze sprzątać to już mi się nie chce ....

tęczowa rurkę z kremem mówisz hmmm :D

karola no to zalewam ;)
Ja muszę się napić bo taka śpiąca jestem , a jak patrze i muszę jeszcze sprzątać to już mi się nie chce ....
tak rurka z kremem, no nie jest to szczyt smaku i rozkoszy, ale na ból będzie :D. PS: nawet poprosiłam teściową żeby mi foremki na rurki kupiła i będę na święta robić

Noo ja mam @ , więc słodycze w tym okresie jem na potęgę a @ sie skonczy i nawet paatrzec nie umie ...
To jest dopieroo dziwne :D

karola ok zrobie , ale tylko z jednej łyżki a w ogole najlepsza dla ciebie to inka ,:p

reklama
Do góry