reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi nie slyszalam, a on jakis dobry? Ja w ogole Karowej nie bralam pod uwage jesli chodzi o porod, chociaz ostatnio slyszalam, ze tam jest bardzo dobrze... A ty Ness z Wawy?;) Gdzie chcesz rodzic?:)

Ja z Mińska Mazowieckiego ...a rodziłam u siebie w Siedlcach - bardzo sobie chwalę. A gdzie teraz ? Nie wiem, ale na bank nie w Mińsku. Ten szpital to PRL

reklama
Na temat lekarzy i tylu ile przerobiłam to nawet sie nie wypowiadam. Takze Tynka doskonale Cie rozumiem. Zawsze do bab chodziłam, teraz do faceta, ale on tez ma swoje za uszami, wiec to chyba reguły nie ma.
Jestem ciekawa mojego cyklu teraz po tym dupku i ovi, ciekawe kiedy @przyjdzie a dzis 19dc dopiero i tez mi sie to strasznieee dłuży [emoji17]
Tez juz mysle nad taka kliniką, daje mojemu ginowi jeszcze miesiac, dwa i tez sie żegnam..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kruczyca tak czy siak seksior był , może co z tego bedziee , kciuki zaciśnięte ! ;)

Padam w wyrko , do jutra babeczki ;*

reklama
Hejo nadaje z pracy,

Nessi kochana zaciskam.mocno kciuki za wizyte&&&&

Luska no pozostaje tylko zaciskac rowniez kciuki i czekac na rezultaty;)

Tynka kiedys sobie niewyobrazalam isc do gina kobiety ale widzisz poznalam te doktorke i mi przypasila;)
Oczywiscie na mezczyzn nie narzekam;)

Ja dzis mam rowniez podgladnaie wiec prosze o kciuki;)

Jugus kochana a wiesz ze moze mialas racje bo spojrzalam na dokument od lekarza i tam mam napisane lewy 13mm wiec teraz zglupialam!!!! Zobaczymy na wizyciw ktory to faktycznie!

Do góry