reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzień dobry dziewczyny,

nessi: będziemy czekać razem z tobą, może jakoś przyspieszymy czas ;) Co do szpitala na Karowej to różne opinie słyszałam. W zasadzie to dobrze, bo gorzej jak same złe opinie się słyszy. A tak, to naturalne, że coś komuś może nie pasować. Ogromnym plusem jest to, że mają trzeci stopień referencyjności i Klinikę Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka, więc jak coś się dzieje to od razu wszystko na miejscu.

julia: a jednak lewy :D Coś jeszcze namiesza tej jajnik, oj coś czuje :D Powodzenia na wizycie :)

anula: powiem ci, że czuje, że biorę większą dawkę :/ Boleć nie boli, ale brzuch mam taki duży :| A do tego bardziej mdłości czuję i jestem taka kołowata trochę :/ Mam nadzieję, że tam coś rośnie, bo jak nie to będę zła :/ Co w planach na dzisiaj?

Tęczowa, lux, Karola, Kruczyca, luska, xbum, migduch, azylek, tynka meldować co tam u was dzisiaj w planach i jak wam się dzień zaczął ;)

Udanego dnia dziewczyny :)

reklama
Jugo no mam nadzieje ... nie bierz tylko więcej coby nie przesadzić ....
pogoda u mnie do d... głowa pęka .. a musze dziś do miasta jechać załatwić parę spraw ....

Monius opowiadaj co tam ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry dziewczyny,

nessi: będziemy czekać razem z tobą, może jakoś przyspieszymy czas ;) Co do szpitala na Karowej to różne opinie słyszałam. W zasadzie to dobrze, bo gorzej jak same złe opinie się słyszy. A tak, to naturalne, że coś komuś może nie pasować. Ogromnym plusem jest to, że mają trzeci stopień referencyjności i Klinikę Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka, więc jak coś się dzieje to od razu wszystko na miejscu.

julia: a jednak lewy :D Coś jeszcze namiesza tej jajnik, oj coś czuje :D Powodzenia na wizycie :)

anula: powiem ci, że czuje, że biorę większą dawkę :/ Boleć nie boli, ale brzuch mam taki duży :| A do tego bardziej mdłości czuję i jestem taka kołowata trochę :/ Mam nadzieję, że tam coś rośnie, bo jak nie to będę zła :/ Co w planach na dzisiaj?

Tęczowa, lux, Karola, Kruczyca, luska, xbum, migduch, azylek, tynka meldować co tam u was dzisiaj w planach i jak wam się dzień zaczął ;)

Udanego dnia dziewczyny :)
ja zabiegana, z rana bylam dokupic plytki bratowej, bo maja remont, potem male zakupy w warzywniaku i jakos dzien leci, teraz w pracy, pogoda sie ladna robi

Wczoraj padlam spać nie wiem jak i kiedy. Ale przebudzilam się o 2 bo sobie przypomniałam że kanapek K do pracy nie zrobiłam ;) do pracy muszę zajechać ale to na chwilę. Powoli muszę się zabrać za pisanie wniosku o dofinansowanie na swoją działalność. Mieliśmy dokupić cały alkohol w tym tyg ale przed świętami zawsze podwyżki wszystkiego więc poczekamy na następny tydzień :) porobię jeszcze zakupy już takie co mogą postać na święta, wysprzatam kuchnie i lodówkę porządnie no a później wraca K więc zobaczymy :) jakas dziwna dziś pogoda, strasznie mi się w głowie kręci ale za to słonko w końcu świeci :)
Jugo a jakie plany u Ciebie :)

Kruczyca super .... a w jakiej branży chcesz się rozwijać ?
co do alkoholu to faktycznie teraz ceny skocza nie ma co ...

W Lublinie jest bardzo mało miejsc dla rodziców z małymi dziećmi, w sumie tymi najmniejszym, bo są te różne sale zabaw no ale póki dziecko nie chodzi dobrze samo to nie po co tam iść. Chciałbym stworzyć taka kawiarnie? Dla kobiet w ciąży i takich maluchów gdzie będą odbywać się zajęcia rozwijające, dostosowane do wieku, tematyczne. Posiłki dla dzieci od papek do BLW no i coś zdrowego dla dorosłych gości ;)

Kruczyca super ! Teraz tez dobrze myślę będą funkcjonowaly punkty przedszkole prywatne bo z miejscami w przedszkolach publicznych będzie licho przez to zamieszanie z 5 latka co mogą zostać w przedszkolu zamiast w zerowe w szkole bo miejsc dla 2-3 latków nie będzie ....

No właśnie a z takimi przed przedszkolnymi też trzeba coś porobić, zająć, pokazywać świat i otwierać na ludzi :)

reklama
Witam sie i ja dziewczyny :) w Poznaniu pogoda chyba juz idzie ku lepszemu, bo dzis w koncu jasno ;)
Jula trzymam kciuki za jajeczko [emoji4] dzis to juz 17mm bedzie jak nic :D
Neska nic co powiem Cie nie uspokoi, musisz przetrwać ten dzien w wewnętrznej walce ze sobą, ale pamietaj, ze tez trzymam za Was ogromne kciuki ! :)
Ja dzis bez rewelacji podczas snu :) a wieczorem horror oglądaliśmy i nikt do mnie na szczęście nie przyszedł w nocy [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry