reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Tynka, ja mam dobrego ginekologa jak bys chciala....przyjmuje w wawie i mozna do niego isc niestety tylko prywatnie...ale jest super no i nie wysle cie od razu na in vitro tylko bedzie staral sie znalezc przyczyne niepowodzenia i wyleczyc ja. On jest od NPR, naprawde polecam, to moj lekarz:) Jakbys chciala sie dowiedziec co i jak to pisz na prv;)

Lusia dla mnie ta luteina to tak jakbym krede ssała fuj fuj.

Nessi uroki ciąży ha ha. Moja mama w każdej ciąży najpierw chudla do 8 kg bo tak wymiotowala a potem 25 przytyła.

Kruczyca to razem z Lusia jesteście potencjalnymi pokazywaczkami dwóch kresek za dwa tygodnie:-) ale fajno. Wasze cykle to mi jakoś tak szybko mijają. Dopiero co okres mialyscie a już po owu. Tylko te moje się tak wleka i wleka paskudy. No i cykl średnio co 32 dni to w końcu dosyć długo...

Nessi tak aaktualne zdjęcie :D
Tylko okularki nosi jeszcze , ale jest super :)

Lusia mała już lepiej :) , choć gęsty katar się nam brzydki zrobił i obejrzymy do piątku jak to bedzie jak nie ustąpi to lekarz z powrotem ....

reklama
Nessi nie slyszalam, a on jakis dobry? Ja w ogole Karowej nie bralam pod uwage jesli chodzi o porod, chociaz ostatnio slyszalam, ze tam jest bardzo dobrze... A ty Ness z Wawy?;) Gdzie chcesz rodzic?:)

Do góry