reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

nessi: w takich sytuacjach po prostu trzeba czekać na rozwój sytuacji :( Tu jest tyle możliwych wariantów, że nie ma co się zastanawiać, bo i tak się nie trafi ;) Pisz, rozmawiaj, bo to pomaga. Jak wyrzucisz to z siebie to jest szansa, że zrobi ci się lepiej. Jesteśmy tu dla ciebie.

julia: hihi mówiłam, że lewy mówiłam :D:D:D

reklama
Julia no to teraz trzeba tylko dzialac i czekac na efekty:)

Nessi, ja cie doskonale rozumiem....z tym, ze ja przezylam jedna strate:( Ale nie wiem czy to ma znaczenie bo chyba za kazdym razem boisz sie tak samo, czy przezylas cos takiego czy nie. Tyle tylko, ze ja juz wiem jak to jest:/ Ale ja sobie wbijam do glowy ze na to akurat nie mam teraz wplywu i trzeba czekac. Nadmierna euforia albo zbytnie zamartwianie sie nic nie dadza. Wiem, ze ciezko jest odganiac czasem zle mysli ale trzeba to robic bo skoro nie mamy na cos wplywu to lepiej zyc z usmiechem niz wylewac lzy;) Zobaczysz, ze bedzie wszystko dobrze! Przestalas plamic? Dupka bierzssz nadal?:)

MARZEC:
22.03: Luska - monitoring
23.03: Julia - minitoring
23.03: Nessi - podglądanie kropka
24.03: Jugosława - monitoring

KWIECIEŃ:
1.04:
Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Xbum - prolaktyna
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub

Julia no to teraz trzeba tylko dzialac i czekac na efekty:)

Nessi, ja cie doskonale rozumiem....z tym, ze ja przezylam jedna strate:( Ale nie wiem czy to ma znaczenie bo chyba za kazdym razem boisz sie tak samo, czy przezylas cos takiego czy nie. Tyle tylko, ze ja juz wiem jak to jest:/ Ale ja sobie wbijam do glowy ze na to akurat nie mam teraz wplywu i trzeba czekac. Nadmierna euforia albo zbytnie zamartwianie sie nic nie dadza. Wiem, ze ciezko jest odganiac czasem zle mysli ale trzeba to robic bo skoro nie mamy na cos wplywu to lepiej zyc z usmiechem niz wylewac lzy;) Zobaczysz, ze bedzie wszystko dobrze! Przestalas plamic? Dupka bierzssz nadal?:)

Dzięki kochane ... :)
Tak dupka własnie kończę 2 opakowanie. 3 x dziennie ...plamienia ustały i teraz mam dużo perłowego śluzu ..

Jugo i ja 1szego mam immunologa.
Jula suuuper !!! [emoji3] ja teraz tez mam dostac gonadotropiny, zobaczymy jak przyjdzie @to musze dzwonić i sie na wizytę umawiać, bo to od 3dc juz chyba sie "ostrzykiwac" [emoji3]
Nessi nie bedzie żadnej straty, głęboko w to wierze i Ty tez nastaw sie pozytywnie [emoji4]
To tak juz w tym zyciu jest, ze ciagle pod górkę.. A jak jest zle i myślisz, ze gorzej byc nie moze to jebz tak dowali, ze łeb pęka. Ale my jesteśmy silne babki, nas nic nie zabije ! [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lux co za zupkę robiłaś ? :)
No ja już wykapana w łóżku leżę :) , P małej bajki czyta , więc chyba zaraz idziemy wszyscy spać , quwa nie możliwe ze o tej godzinie :)

reklama
Do góry