reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Teraz to odpoczywam :)
Ogarnęłam naczynia w kuchni, zaraz się zabiorę za wstawienie prania.
Jeszcze muszę odkurzyć później.

reklama
Jugoslawa niestety niewyswietla mi sie on:/ jaki ma tytul ten watek?

Ja jestem taka glodna ze koniec:/ bede jechac z powrotem to zajade do Mc donalda

luska; miałam faszerowane warzywa z niedzieli, wiec dzisiaj nie musiałam gotować :) Lubię faszerowane cukinie i bakłażany :D Przymierzam się do kalarepy faszerowanej.

julia: grupa nazywa się: Będę mamą - już niedługo. Musisz szukać w grupach. Panel na górze strony. My jesteśmy w panelu "Forum" a tu trzeba wejść do "Grupy".

Jestem.na telefonie, zobacze w domu...nadal czekam i wychodzi na to ze bede przyjeta jako ostatnia tu:(
Mialam nadzieje ze w domu sie chwile zdrzemne bo na nocke jade...ehhhh

Ahas ja tez lubie faszerowane warzywa, mialam potwornie bolesna owulacje dzis po luteinie bol ustapil nawet

reklama
julia: chyba weszłaś wreszcie :) Ciekawe co tam, ciekawe :) Jest szansa, że się zdrzemniesz jeszcze?

luska: bolesna owulacja to czasem mniej przyjemne niż @ :/ Ostatnio miałam wrażenie, ze zaraz mi jajnik pęknie :/ A pomyśleć, że niektóre kobiety nie czują owulacji. Chociaż, nie wiem co lepsze ;)

Do góry