reklama
Jugosława
Fanka BB :)
MARZEC:
18.03: Azylek - monitoring
19.03: Julia - monitoring
19.03: Luska - monitoring
21.03: Xbum - wizyta u ginekologa
24.03: Jugo - wizyta u ginekologa
24.03: Nessi - podglądanie kropka
KWIECIEŃ:
6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub
18.03: Azylek - monitoring
19.03: Julia - monitoring
19.03: Luska - monitoring
21.03: Xbum - wizyta u ginekologa
24.03: Jugo - wizyta u ginekologa
24.03: Nessi - podglądanie kropka
KWIECIEŃ:
6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub
dzis test negatywny czekam na @A ty jak tam lux
Bum zdrowka dla malej
Karola dobrze ze tylko kawa dasz rade jak sie dzis czujesz
azylek
Fanka BB :)
Tragedia w pizdu u mnie.. Owu juz była, czyli pewnie nie zdążyliśmy, ogólnie znowu endometrium mi nie urosło, znowu to samo co rok temu [emoji17] mam 6mm wiec dupa blada.. On chce mi zrobic drożność, ale nie chce tego badania, boje sie, pierd** wszystko dzis. Mam dosyc [emoji20]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Azylek ochlon i się zastanów czy faktycznie nie warto robić droznosci .... zobacz u mnie nie wiadomo skąd .... nigdy nie miałam żadnych operacji,infekcji ,zapalenia przydatków ....nic a nic ....a ciąża okazała się być pozamaciczna ....czyli coś w jajowodzie zawiodło ..... a w razie gdyby wyszła ci nie ciekawie to usuną defekty laparoskopowo i po kłopocie .... laparo nie boli ....szybki bezinwazyjny zabieg w znieczuleniu .... myśle że warto to rozważyć .... bo droznosc sama się nie zregeneruje niestety....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Azylek nie mow takTragedia w pizdu u mnie.. Owu juz była, czyli pewnie nie zdążyliśmy, ogólnie znowu endometrium mi nie urosło, znowu to samo co rok temu [emoji17] mam 6mm wiec dupa blada.. On chce mi zrobic drożność, ale nie chce tego badania, boje sie, pierd** wszystko dzis. Mam dosyc [emoji20]
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Azylek strach można przezwyciężyć .... to nic strasznego .... nikto ci krzywdy nie zrobi .... no chyba ze wolisz żyć nadzieja,nie sprawdzać i załamywać w chwili nie powodzenia ..... każda z nas jest inna - rozumiem .... ja to byłam gotowa prosić coby mi usunęli cały jajowod,zostać z jednym bez blizn etc i walczyć do ostatnich sił .... fizycznie organizm zawsze się wylize i dojdzie do siebie ....