reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula: muffinki fajna sprawa bo szybko się robi i krótko piecze :) Ja musze sobie foremkę do muffin kupić bo moją musiałam wyrzucić, bo już stara była.

reklama
MARZEC:
18.03: Azylek - monitoring
19.03: Julia - monitoring
19.03: Luska - monitoring
21.03: Xbum - wizyta u ginekologa
24.03: Jugo - wizyta u ginekologa
24.03: Nessi - podglądanie kropka

KWIECIEŃ:

6.04: Karola - podglądanie kropka
16.04: Kruczyca - ślub

Ok ale na glukoze nie pojechalam pozno wyszlam owulki brak sprawdze jak wroce czy jest kreska ale pozno bedzie owulka dzis 16 dc i cisza

Tragedia w pizdu u mnie.. Owu juz była, czyli pewnie nie zdążyliśmy, ogólnie znowu endometrium mi nie urosło, znowu to samo co rok temu [emoji17] mam 6mm wiec dupa blada.. On chce mi zrobic drożność, ale nie chce tego badania, boje sie, pierd** wszystko dzis. Mam dosyc [emoji20]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek ochlon i się zastanów czy faktycznie nie warto robić droznosci .... zobacz u mnie nie wiadomo skąd .... nigdy nie miałam żadnych operacji,infekcji ,zapalenia przydatków ....nic a nic ....a ciąża okazała się być pozamaciczna ....czyli coś w jajowodzie zawiodło ..... a w razie gdyby wyszła ci nie ciekawie to usuną defekty laparoskopowo i po kłopocie .... laparo nie boli ....szybki bezinwazyjny zabieg w znieczuleniu .... myśle że warto to rozważyć .... bo droznosc sama się nie zregeneruje niestety....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Tragedia w pizdu u mnie.. Owu juz była, czyli pewnie nie zdążyliśmy, ogólnie znowu endometrium mi nie urosło, znowu to samo co rok temu [emoji17] mam 6mm wiec dupa blada.. On chce mi zrobic drożność, ale nie chce tego badania, boje sie, pierd** wszystko dzis. Mam dosyc [emoji20]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Azylek nie mow tak

reklama
Azylek strach można przezwyciężyć .... to nic strasznego .... nikto ci krzywdy nie zrobi .... no chyba ze wolisz żyć nadzieja,nie sprawdzać i załamywać w chwili nie powodzenia ..... każda z nas jest inna - rozumiem .... ja to byłam gotowa prosić coby mi usunęli cały jajowod,zostać z jednym bez blizn etc i walczyć do ostatnich sił .... fizycznie organizm zawsze się wylize i dojdzie do siebie ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry