reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

azylek: który dzień cyklu masz? A co do ovitrelle to zwykle podają go tak jak piszesz, żeby pęcherzyk dojrzał i uwolniła się komórka jajowa. I jednorazowo ci kazał dawkę wziąć? Doczytałam, że po transferze zarodków czasem zalecają ovitrelle po to, żeby wspomóc ciałko żółte w produkcji progesteronu.

reklama
Dzis 15dc i mam brac od dzis co dwa dni (6 iniekcji) do miesiączki. Tak mi to wlasnie tłumaczył, ze jeśli miałam niestymulowany cykl to lepsze to niz dupek lub luteine. Ale szczerze to ja juz sama nie wiem czy on troche nie leci ze mna.. Bo jakos każda z dziewczyn bierze tamto a o ovitrelle nic sie nie doczytałam. Jugo a luteina dopochwowa czy podjęzykowa to w jakich dawkach sie bierze ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek zmień lekarza skoro mu tak nie wierzysz .... bo jaki to ma sens stosować się do zaleceń dr jak na forach dziewczyny stosują to i owo inaczej ... etc .

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Beta ze środy 17724,48
Z dzisiaj K mi przez tel. podał ponad 22 tysiące ..
Nie wiem czy to jest prawidłowy przyrost i czy jest nadzieja

Beta ze środy 17724,48
Z dzisiaj K mi przez tel. podał ponad 22 tysiące ..
Nie wiem czy to jest prawidłowy przyrost i czy jest nadzieja
Ness myślę że jest ok :) ona już nie będzie rosła tak szybko jak na początku .... idź dziś a wizytę do tego innego dr i niech na spokojnie robi usg ....

Ojej, ojej ... jakaś nadzieja się we mnie zatliła :) Chociaż wiem, że powinnam być sceptyczna
będzie dobrze .... czuje to :) zresztą jakby się źle działo to by zaczęła spadać a tak nie jest :) będzie powód do balowania w weekend mowie ci :)

reklama
Do góry