reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Migduch piękna kreska! A ja nie wierzyłam w te testy owu wykrywające ciążę.

Ness ja też nie ogarniam co gdzie jak i z kim obecnie ha ha ha!

Ale fajnie zobaczyć jak wyglądacie. Od razu się człowiek pewniej czuje jak się widzi ze to nie jakiś stary chłop po drugiej stronie siedzi:-) bardzo fajnie rodzinki. Podobacie mi się wszystkie o.
Tynka a ja się nie mogę napatrzec na Ciebie :D śliczna jesteś ( nie to że że mną coś ten teges) ale no piękna ;D

O jaaaaaa w życiu o takich przesadzać nie słyszałam. Człowiek się uczy całe życie...jutro idę po igły i nasiona tak przyszłość w razie jak nie będę miała testów:-) przynajmniej opieprzu od męża nie dostanę że ciągle testy będę robiła.

O jaaaaaa w życiu o takich przesadzać nie słyszałam. Człowiek się uczy całe życie...jutro idę po igły i nasiona tak przyszłość w razie jak nie będę miała testów:-) przynajmniej opieprzu od męża nie dostanę że ciągle testy będę robiła.

cebule wychodzą taniej ... tylko trzeba sobie to ... tam .... niżej ...hmmm ... no wiesz zaaplikować ... i jak rano z dołu do góry zapach cebuli przejdzie znaczy BINGO :D

Kruczyca dziękuję bardzo ale mi się miło zrobiło:-) wiesz w dniu ślubu to ja odpicowana jak ta lala byłam to też inaczej. Ogólnie to zawsze słyszę że bardzo młodo wyglądam a mojemu mężowi z 6 lat więcej dają niż ma.

reklama
Do góry