reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Tęczowa:-( tule, czegoś się dla maleństwa nie zrobi...oby z każdym następnym było łatwiej i mniej boleśnie.

Hej... Ja po wizycie... Słabo to wygląda. Na lewym jajniku 3cm torbiel. Mam brać 3x1 duphanston. Dodatkowo macica mi sie obkurcza. Szczęście w nieszczęściu ze tak szybko poszłam na wizytę bo za tydzień mogło być już po ptakach. Ważne ze pecherzyk już był. Następna wizyta 06.04.

Hej... Ja po wizycie... Słabo to wygląda. Na lewym jajniku 3cm torbiel. Mam brać 3x1 duphanston. Dodatkowo macica mi sie obkurcza. Szczęście w nieszczęściu ze tak szybko poszłam na wizytę bo za tydzień mogło być już po ptakach. Ważne ze pecherzyk już był. Następna wizyta 06.04.

Dobrze, że już wiesz ... kurcze ogromna ta torbiel . musisz dużo odpoczywać

karola to lez i pachnij ! :)
Duphaston działa cuda , więc trzeba byc dobrej mysli kochana :*

Nessi piękna ty ! ;)

Karola na pewno będzie wszystko dobrze. Najważniejsze że masz już leki. Teraz odpoczynek i pozytywne myślenie :*

xbum: jakoś mnie ten fb nie zachęca :| Poza tym ciężko mi będzie ogarnąć tyle miejsc na raz :/ Zostanę przy BB. Przynajmniej na razie.

karola: czyli pewnie ta torbiel to pozostałość po tej potrójnej owulacji? :) Nic się nie martw na zapas. Torbiele bardzo często występują w trakcie ciąży i ładnie się wchłaniają. Teraz tylko spokój i relaks. A dupek jest dobry na wszystko. Wzięłaś sobie l4 mam nadzieję?

reklama
Jugo oczywiście to twoja dezyzja ;*
Na pewno Cię nie zostawiamy tu samej :)

Chciałam od jutra mierzyć temp i doopa termometr nie działa :D
To moje zakonczenie chyba pechowego dnia :p

Do góry