reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca, przygotowania przed ślubem to są zawsze mega jazdy. Ja pamiętam to wszystko jakby to było wczoraj, a od ślubu minęło już 1,5 roku... Naprawdę bardzo miło wspominam ten czas i chciałabym go cofnąć, żeby to wszystko powtórzyć, wogóle się wtedy nie stresowałam.

Ja już dostaje pypcia... Niech już będzie chociaż koło 19... Albo żebym już siedziała w poczekalni przed gabinetem.. Jestem taka ciekawa co mi powie moja gin i co tam zobaczymy :)

reklama
U mnie też zero stresu tylko wszyscy wokół latają jak kurczaki bez głowy i to jest męczące. Karola trzymam kciuki :)

Kruczyca, przygotowania przed ślubem to są zawsze mega jazdy. Ja pamiętam to wszystko jakby to było wczoraj, a od ślubu minęło już 1,5 roku... Naprawdę bardzo miło wspominam ten czas i chciałabym go cofnąć, żeby to wszystko powtórzyć, wogóle się wtedy nie stresowałam.

Ja już dostaje pypcia... Niech już będzie chociaż koło 19... Albo żebym już siedziała w poczekalni przed gabinetem.. Jestem taka ciekawa co mi powie moja gin i co tam zobaczymy :)
za duzo dzis nie zobaczysz, ja poszlam w 6 tygodniu i 3 dniu to byl zarodek i bilo serce, w 4 to malo co bedzie widac, ale przynajmniej Ci portwierdzi ciaze i bedziesz pewna, ze jest wszystko ok

Jugo ni cholery nie mam ani w wiad ani w powiadomieniach :/ a tak właściwie to nie pamietam, czy cos pisałaś czy u Was wszystko ok i zdrowi czy jakies problemy masz z cyklami czy cos ? [emoji6]
Lusia ja tez takie plamienia mam od czasu zabiegu, w tym cyklu dostanę jakies zastrzyki z progesteronem.
Kruczyca u mnie tez płodne [emoji4]znowu mamy łeb w łeb cykl [emoji12]
Ide na solarium wygrzać dupsko, a co mi tam! [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek, ale bym sie wygrzała, bo jakoś dzisiaj mi zimno strasznie. Tylko, że nie na solarium a gdzieś w ciepłych krajach

azylek: dziwne, dziwne. Aaaa widzę, że z telefonu piszesz, tu mogą być problemy wtedy. U nas mój chłop zdrowy jak ryba, nasienie bardzo ładne, a problem jest po mojej stronie. W naturalnych cyklach nie mam prawie wcale owulacji, więc musze się wspomagać.

Hejka, zdrzemnelam się z mężem chwilę ale mi się przysnilo że się nie mogłam obudzić i się obudziłam że strachu...

Nessi bardzo dobrze zrobiłaś dawaj na izbę przyjęć niech cię zbadaja. Nawet jak cie będą chcieli przyjąć to sie wpiszesz na własne zadanie i już. Masz do tego prawo! Albo zadzwoń do swojego gina chociaż.
Kruczyca ale super ze się odezwałaś! Korzystacie już z płodnych czy na spokojnie po ślubie dopiero? Zobaczysz teraz sporo zamieszania macie ale później będziecie to miło wspominac:-)
Azylek, Kruczyca zazdroszczę tych płodnych. Mój okres jak potrzebny to się spóźnia...a tak mi rozpiera podbrzusze że szok. I jajniki mam wrażenie że mi puchna.

reklama
Hejka, zdrzemnelam się z mężem chwilę ale mi się przysnilo że się nie mogłam obudzić i się obudziłam że strachu...

Nessi bardzo dobrze zrobiłaś dawaj na izbę przyjęć niech cię zbadaja. Nawet jak cie będą chcieli przyjąć to sie wpiszesz na własne zadanie i już. Masz do tego prawo! Albo zadzwoń do swojego gina chociaż.
Kruczyca ale super ze się odezwałaś! Korzystacie już z płodnych czy na spokojnie po ślubie dopiero? Zobaczysz teraz sporo zamieszania macie ale później będziecie to miło wspominac:-)
Azylek, Kruczyca zazdroszczę tych płodnych. Mój okres jak potrzebny to się spóźnia...a tak mi rozpiera podbrzusze że szok. I jajniki mam wrażenie że mi puchna.
Tynka czy super dzis 14dc a owulacji ani widu ani slychu sluzu plodnego brak i moje endomentrium i jajeczka pozostawiaja wiele do zyczenia na bank mam cos z progesteronem prolaktyna estriadol lh fsh niskie do tego plamienia. Czuje ze progesteron jest za niski dlatego nie moge zasc

Do góry