reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi jedź najlepiej na IP od razu nie czekaj na ginke . Trzymie kciuki by wszystko był o dobrze .

reklama
Ness zwolnilas się ewidentnie?
Beta piękna! dobrze ze przeszło .... jedz na IP ...kuzwa niech usg zrobią bo juz pewnie serducho jest .... tak sobie kminie ....może tobie naczynka krwionosne strzelają bo jedAK schody to wysiłek ! czekam tu na dobre wieści ....

Migduch rybeńko a który ty masz tydzień ?

u mnie wiosna ....z kanalia spacerkiem poszłam po młodego do szkoły .... boziu zaczynał do każdego psa,szarpal - horror nie spacer ....nawet jakiś pikuś szedł za nami grr .... coś mnie kulo dziwnie .... juz w domu ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: jak ja nie lubię takich rozlazłych lekarzy! Endometrium masz piękne! Ciążowe jak nic :) Beta ładnie podrosła.

xbum: o kurde :/ Nie dziwię sie, że się wkurzyłaś na przychodnię :/ A mandatem to powinnaś obciążyć własnie przychodnie :p To ich wina :D

luska: jak czytam takie akcje, że się czeka tyle na wizyte a potem sa jeszcze jakies problemy to mam ochote się wyprowadzić z kraju :/ To pokazuje jakie to porąbane, żeby były zapisy na tak odległe terminy. Przecież to się dużo zmienić może :/ A potem przesuwanie :/ A teraz na maj dopiero? No ja nie mogę :/

migduch: powinnaś już miec na priv informację o grupie :)

tynka: uwielbiam mirunę! Bardzo smaczna ryba!

azylek: a nie masz we wiadomościach prywatnych? Zawsze jak ktoś coś napisze to się wyświetla powiadomienie. Może spróbuję jeszce raz cię dodać :)

lux: imprezka sie szykuje :D

nessi: to chyba najlepsze co mogłaś zrobić, bo jednak widac, że to ci szkodziło :( Przy takiej becie to już dużo możesz zobaczyć :) &&&&& mocno zaciśnięte! A myślisz, że ginka cie przyjmie? Może od razu na IP pojechać? Tam zrobią od razu usg.

julia: już jestes dodana :) Powinnaś mieć wiadomosć w priv i w powiadomieniach :)

Hej dziewczyny. Nie sposób was nadrobić. Gratuluję kolejnych ciążoby tak dalej :) przepraszam że mało się udzielam ale ciągle coś się dzieje :) u mnie drugi dzień płodnych, śluz coraz ładniejszy, w środku coś tam się dzieje co chwilę ;)

reklama
Do góry