reklama
noł, ja jak dostaje to na calego, nawet jak leci na brazowo to za godzine dwie juz leci krewBum, a dodasz mnie do tej tajnej tu na bb? Bo ja z fejsa to nie korzystam w sumie:/
Nessi, uwazaj na siebie!!! Moze to nic powaznego ale lepiej sprawdzac, oszczedzaj sie teraz!
Luska a masz plamienia przed @?
plamienia moga swiadczyc o niskim progeresteronie, Ty go badalas czy nie, bo nie pamietam?Bywaja ostatnio 4 dni plamilam a na ten okres dwa dni potem @ 1.5 dnia i znow plamienia po @ tak 5 dni istna masakra kiedys mialam okresy 3 4 dni i koniec teraz mam plamienia
Ja tez tak mialam ale po tym hsg tak mi sie pochrzanilo i clo tez dalo mi popalicnoł, ja jak dostaje to na calego, nawet jak leci na brazowo to za godzine dwie juz leci krew
Nie bo najpierw mialam zbic tsh zbite do 2.31 teraz powiem jej o tym progesteronieplamienia moga swiadczyc o niskim progeresteronie, Ty go badalas czy nie, bo nie pamietam?
z jakiego tsh zbijalas?Nie bo najpierw mialam zbic tsh zbite do 2.31 teraz powiem jej o tym progesteronie
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Ness zwolnilas się ewidentnie?
Beta piękna! dobrze ze przeszło .... jedz na IP ...kuzwa niech usg zrobią bo juz pewnie serducho jest .... tak sobie kminie ....może tobie naczynka krwionosne strzelają bo jedAK schody to wysiłek ! czekam tu na dobre wieści ....
Migduch rybeńko a który ty masz tydzień ?
u mnie wiosna ....z kanalia spacerkiem poszłam po młodego do szkoły .... boziu zaczynał do każdego psa,szarpal - horror nie spacer ....nawet jakiś pikuś szedł za nami grr .... coś mnie kulo dziwnie .... juz w domu ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Beta piękna! dobrze ze przeszło .... jedz na IP ...kuzwa niech usg zrobią bo juz pewnie serducho jest .... tak sobie kminie ....może tobie naczynka krwionosne strzelają bo jedAK schody to wysiłek ! czekam tu na dobre wieści ....
Migduch rybeńko a który ty masz tydzień ?
u mnie wiosna ....z kanalia spacerkiem poszłam po młodego do szkoły .... boziu zaczynał do każdego psa,szarpal - horror nie spacer ....nawet jakiś pikuś szedł za nami grr .... coś mnie kulo dziwnie .... juz w domu ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Jugosława
Fanka BB :)
anula: jak ja nie lubię takich rozlazłych lekarzy! Endometrium masz piękne! Ciążowe jak nic Beta ładnie podrosła.
xbum: o kurde :/ Nie dziwię sie, że się wkurzyłaś na przychodnię :/ A mandatem to powinnaś obciążyć własnie przychodnie To ich wina
luska: jak czytam takie akcje, że się czeka tyle na wizyte a potem sa jeszcze jakies problemy to mam ochote się wyprowadzić z kraju :/ To pokazuje jakie to porąbane, żeby były zapisy na tak odległe terminy. Przecież to się dużo zmienić może :/ A potem przesuwanie :/ A teraz na maj dopiero? No ja nie mogę :/
migduch: powinnaś już miec na priv informację o grupie
tynka: uwielbiam mirunę! Bardzo smaczna ryba!
azylek: a nie masz we wiadomościach prywatnych? Zawsze jak ktoś coś napisze to się wyświetla powiadomienie. Może spróbuję jeszce raz cię dodać
lux: imprezka sie szykuje
nessi: to chyba najlepsze co mogłaś zrobić, bo jednak widac, że to ci szkodziło Przy takiej becie to już dużo możesz zobaczyć &&&&& mocno zaciśnięte! A myślisz, że ginka cie przyjmie? Może od razu na IP pojechać? Tam zrobią od razu usg.
julia: już jestes dodana Powinnaś mieć wiadomosć w priv i w powiadomieniach
xbum: o kurde :/ Nie dziwię sie, że się wkurzyłaś na przychodnię :/ A mandatem to powinnaś obciążyć własnie przychodnie To ich wina
luska: jak czytam takie akcje, że się czeka tyle na wizyte a potem sa jeszcze jakies problemy to mam ochote się wyprowadzić z kraju :/ To pokazuje jakie to porąbane, żeby były zapisy na tak odległe terminy. Przecież to się dużo zmienić może :/ A potem przesuwanie :/ A teraz na maj dopiero? No ja nie mogę :/
migduch: powinnaś już miec na priv informację o grupie
tynka: uwielbiam mirunę! Bardzo smaczna ryba!
azylek: a nie masz we wiadomościach prywatnych? Zawsze jak ktoś coś napisze to się wyświetla powiadomienie. Może spróbuję jeszce raz cię dodać
lux: imprezka sie szykuje
nessi: to chyba najlepsze co mogłaś zrobić, bo jednak widac, że to ci szkodziło Przy takiej becie to już dużo możesz zobaczyć &&&&& mocno zaciśnięte! A myślisz, że ginka cie przyjmie? Może od razu na IP pojechać? Tam zrobią od razu usg.
julia: już jestes dodana Powinnaś mieć wiadomosć w priv i w powiadomieniach
reklama