reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Teczowa a Colostrum jest na recepte? Kiedy sie go zaczyna brac?
A co do tego sterydu to mozna zaczac brac dopiero od pozytywnego testu? Czy jiz wczesniej?

Tynka prosze nie zalamuj sie kochana! Uda sie Tobie rowniez w swoim czasie. Przytulam:*

Karola juz masz smaki;) super;)

Nessi piekna beta, ale kurde kochana musisz uwazac na siebie!

Co do grupy zamknietej to ja jestem za grupa na BB;)
Colostrum można brać cały czas ( nie jest na receptę) i obojętne kiedy zaczniesz..co do sterydu...ja brałam w dwóch wersjach. Kiedyś brałam tylko po owulacji i jak był negatyw to odkładałam( z encortonu trzeba schodzic stoponiowo). Teraz biorę cały czas

Bum, a dodasz mnie do tej tajnej tu na bb? Bo ja z fejsa to nie korzystam w sumie:/

Nessi, uwazaj na siebie!!! Moze to nic powaznego ale lepiej sprawdzac, oszczedzaj sie teraz!

Luska a masz plamienia przed @?

Bywaja ostatnio 4 dni plamilam a na ten okres dwa dni potem @ 1.5 dnia i znow plamienia po @ tak 5 dni istna masakra kiedys mialam okresy 3 4 dni i koniec teraz mam plamienia

reklama
Do góry