reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Lux mam wrażenie ze całe ale nie jest to mocny ból porostu czuje ze je mam ...no i sutki tak mrowią z lekka ale wczoraj jeszcze miałam miękki i normalny cyc wiec wiesz nie jest to dla mnie wyznacznik a w ciąży z synem były miękkie i normalne aż do porodu nie bolały ani trochę .... także za każdym razem inaczej ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
tęczowa89
Fanka BB :)
xbum ni chu chu nie da rady zrobić zdjęcia tym telefonem!:/teczowa pokaż , pokaż ...
Na owwulacyjnych czasem jakk jest ciąża też pokazuje![]()
92Tynka92
Lusia widzisz 8% prawidłowych a u nas niecałe 5 i nawet nie 2,5 mln plemników...oby po powtórzeniu były lepsze te wyniki...i.nasze i wasze. Ze mną też nie lepiej bo ja mam tylko jeden jajnik sprawny. Ja już w kolejce czekam. Trzymajcie kciuki!
Anula miód na moje serce te twoje kreseczki wiesz. Też bym chciała takie zobaczyć niedługo. Oby twoje pryszcze były zapowiedzią wielkiej zmiany organizmu związanej z ciążą. Dla malucha wszystko się zniesie:-) ja bym mogła nawet podwójna tapetę nakładać ha ha
Anula miód na moje serce te twoje kreseczki wiesz. Też bym chciała takie zobaczyć niedługo. Oby twoje pryszcze były zapowiedzią wielkiej zmiany organizmu związanej z ciążą. Dla malucha wszystko się zniesie:-) ja bym mogła nawet podwójna tapetę nakładać ha ha
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Tęczowa a ja ci powiem numer .... teraz jak byłam w ciąży to zrobiłam experyment i owulacyjny był pozytywny ....mało tego jak juz mi usunęli moja pozamaciczna i hcg utrzymywalo fie w organizmie to owulacyjne wszystkie 5 szt pozytywne .... zabranialam i dlatego betę robiłam i stad wiem ze się utrzymywała ....
czesto owulacyjny pokazuje ciaze jak jest robiony w terminie @zbaraniałam dziewczyny! przed chwilą zrobiłam test ciążowy innej firmy i widzę cień, a i zrobiłam owulacyjny i wykazuje owulacje. załączyłabym zdjecie, ale telefon tak kijowy, że wszystko rozmazane jak jest przyblizenie
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
tęczowa89
oj no i właśnie tu jest klops w Irlandii jak robisz betę to nie dość że płaci się krocie to czeka się nawet 4 dni!tęczowa no too zostało tak do pewności betke zrobic![]()
Obiecuję jutro pokazać fotę powinno być wyraźniejsze i telefon powinien podołać
reklama
tęczowa89
a tu do @ jeszcze chwilaczesto owulacyjny pokazuje ciaze jak jest robiony w terminie @![]()