reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
julia: staram się nastroić dobrze na przyjście @ :D Na temperaturę to ma tyle rzeczy wpływ, że nie przywiązuje do niej jakiejś szczególnej wagi. Najważniejsze, że widać, że jest faza ciałka żółtego, bo jest wyższa niż przed owu.

lux: pięcioraczki :D raz a dobrze :D Teraz przy 500+ to może być dobre wyjście :D hahahaha A jajniki dzisiaj lekko tylko dają znać i bardziej tylko jeden. Ja nie umiem odróżnić czy to ból czy ciągnięcie :/ Nie wsłuchuję się też, bo zaraz sobie znajdę wszystkie objawy ciąży łącznie z odchodzącymi wodami :D

julia: staram się nastroić dobrze na przyjście @ :D Na temperaturę to ma tyle rzeczy wpływ, że nie przywiązuje do niej jakiejś szczególnej wagi. Najważniejsze, że widać, że jest faza ciałka żółtego, bo jest wyższa niż przed owu.

lux: pięcioraczki :D raz a dobrze :D Teraz przy 500+ to może być dobre wyjście :D hahahaha A jajniki dzisiaj lekko tylko dają znać i bardziej tylko jeden. Ja nie umiem odróżnić czy to ból czy ciągnięcie :/ Nie wsłuchuję się też, bo zaraz sobie znajdę wszystkie objawy ciąży łącznie z odchodzącymi wodami :D
a inne oznaki nadchodzacej @ masz?

lux: tak jak ostatnio pisałam, że brzuch mnie boli jak na @ tak dzisiaj mnie nie boli....tempka jeszcze na podwyższonym poziomie, ale w poprzednim cyklu spadła dzień przed @ więc ma jeszcze czas na spadanie :)

Hej kobietki :)

a u mnie noc straszna , nie umiałam sobie miejsca wcale znaleźć , nie umiałam spać ...

A mam nadzieję , ze się małpa rozkręca dziś rano był śluz bardzo gęsty brązowy i quwa cisza , ale mam nadzieję , że się rozkręca :)

xbum: no wreszcie, bo już tęskniłam! Może podłapiesz drzemkę w trakcie dnia? Razem z córcią się zdrzemniecie :) Coś się wreszcie zaczęło dziać z tym twoim zagubionym @. Niech się dzieje wola nieba jak to mówią :)

Jugo no mam nadzieję , że będzie drzemka nawet wcześniej :D małej zaraz śniadanko zrobię , przebiore baajki puszcze i dzieecka nie ma :D
Wczoraj wzięłam tą jedną luteine i co już idzie cholera i dobrze , tak się cieszę , że mogę ten nowy cykl zacząć :p nie czekam w niepewności nie myślę :)

xbum: a może to ten efekt ujemnej bety. U mnie to tak też bywało, że jak tylko widziałam, że beta ujemna to zaraz @ przychodził :) Stres wtedy z nas zlatuje i tak działa :D

lux: jutro już nie mierzę, bo nie chcę się stresować :D Chociaż jeszcze może mi się odmienić :D Co tam na obiadek masz?

reklama
xbum: a może to ten efekt ujemnej bety. U mnie to tak też bywało, że jak tylko widziałam, że beta ujemna to zaraz @ przychodził :) Stres wtedy z nas zlatuje i tak działa :D

lux: jutro już nie mierzę, bo nie chcę się stresować :D Chociaż jeszcze może mi się odmienić :D Co tam na obiadek masz?
mojemu fasolowa rozmrozilam i on ma mi zetrzec ziemniaki na placki ziemniaczane, bo mam chec

Do góry