reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

O matko jak mnie cyce bolą.. Normalnie jakby ktoś by mi je próbował wyrwać z klatki piersiowej.. Właśnie oglądam Uwagę z Magdą Gessler.
dobre znaki mile widziane :) ile dziś dni po owu ?

Ness nie mów ze jeszcze pracujesz?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
dobre znaki mile widziane :) ile dziś dni po owu ?

Ness nie mów ze jeszcze pracujesz?

No właśnie Anula żebym ja wiedziała.. Dobre pytanie. Jeśli była w sobotę tydzień temu to 8dpo A jesli teraz w piątek to 2 dpo. A może miałam dwa razy?

To jest wlasnie to. Ja sie narazie nie chce nakrecac. Pewnie przed samym terminem @ i tak bede. Cieszy mnie to ze oprocz piersi to kompletnie zadnych objawow. Mila odmiana. Chociaz to moze byc cisza przed burza. I za tydzień sie będę składać bólu.
Ale mam ochote na budyn z polewa malinowa:-)

Karola szarpnij sobie budyń a co :) miło trzeba weekend zakończyć :) z przytupem ....

Lux chyba przedstawie szefostwu nasza wizję :)

Aleee mi się nic nie chce ... Wszyscy wstaliśmy o 20 , nawet moje dziecko tak nam się fajnie spało ciekawe o której teraz pójdziemy spać :D

Mnie też cycki bolą :(

reklama
lux: widzę, że owulacja się zbuntowała i postanowiła o sobie przypomnieć ;) Szkoda, że tak boleśnie :(

julia: uhm to jak są brązowe plamienia to może niebawem się zjawi. No nic, pozostaje chyba czekać :|

anula: bardzo mi sie podoba twój nowy avatarek :) Piękna burza loków :) A weekend też mi za szybko minął :|

kruczyca: no hej :) Powodzenia w tym co macie do roboty i wpadaj częściej jak się luźniej zrobi ;)

karola: 3 razy miała być owu :D Budyń i za mną chodzi ;) Planuję waniliowy albo śmiatnkowy (zależy który znajdę) z dżemem malinowym. Winko też dobry plan :D

xbum: no to nieźle sobie pospaliście :D

Do góry