reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej dziewczynki,

anula: ranny niedzieleny ptaszku :D Biorę dupka od owulacji przez 10 dni. A opakowanie luteiny mam gdzieś jeszcze po wywoływaniu jakiś czas temu @. Przyda się jak kiedyś beta wyjdzie dodatnia :D

nessi: o to masz trochę wolnego od chłopaków :) Wizyta już niedługo to pewnie wtedy trochę odsapniesz. Chociaż jak sie na dziecko długo czeka to mam wrażenie, że się jednak bardziej stresuje człowiek :/ No ale co zrobić...

xbum: ale dogadzasz swojemu :D Co chce na obiadek to ma :D Dobra żona z ciebie :D

julia: ja trochę poczytałam o tych mutacjach i tak na prawdę to niektóre z nich są u połowy społeczeństwa. Grunt to wiedzieć o tym i być przygotowanym na zażywanie dodatkowych leków. Zawsze to do przodu jak jest pełniejszy obraz. W ikei fajne meble mają.

karola: ja też trafiłam dzisiaj z pogodą :) Taka wiosna trochę.

U mnie właśnie obiad jest grany. Wcześniej był długi spacerek, aż nogi w tyłek wchodzą. A po obiadku lenistwo :D

Jugo haahha dobra zona , dobra ciekawe czy też tak mysli :p
Zawsze sklepowe kluchy robiłam bo snak mu przyszedł na robione ro czemu nie :D

A teraz rodzinna drzemka ;)
Miłego południa-wieczorku .

Jugoslawa ja uwielbiam Ikea
Ja wlasnie wlosy sobie zrobilam,fryzjer byl

Karola nn ile taki lekarz wypisal Tobie ze na nicki niemusisz chodzic?;)

Dzis myslalam ze @zawita, a tu mnie malpa zaskoczyla...bo jest cisza

xbum: przyjemnej rodzinnej drzemki :D A mąż na pewno wie, że żonę ma dobrą :D

julia: ta twoja @ bierze cię na przetrzymanie :| A szansa na ciąże jest? Czy na pewno @? Bo to różnie czasem :D Ooo fryzjer mówisz, a co robiłaś?

Hej ja po urodzinach u mojej chrzesnicy oto fotka

Załączniki

• 1457285018048.jpg
    1457285018048.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
luska: jaki torcik miała duży :) Ładna dziewczynka i te oczka :)

Dzieci chyba specjalnie mają takie piękne oczyska, żeby nas dorosłych łatwo móc urobić :p Hihihi :)

Do góry