reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
lux: widzę, że owulacja się zbuntowała i postanowiła o sobie przypomnieć ;) Szkoda, że tak boleśnie :(

julia: uhm to jak są brązowe plamienia to może niebawem się zjawi. No nic, pozostaje chyba czekać :|

anula: bardzo mi sie podoba twój nowy avatarek :) Piękna burza loków :) A weekend też mi za szybko minął :|

kruczyca: no hej :) Powodzenia w tym co macie do roboty i wpadaj częściej jak się luźniej zrobi ;)

karola: 3 razy miała być owu :D Budyń i za mną chodzi ;) Planuję waniliowy albo śmiatnkowy (zależy który znajdę) z dżemem malinowym. Winko też dobry plan :D

xbum: no to nieźle sobie pospaliście :D
ruszac sie nie moge, oj dawno takiej nie mialam

Dzień dobry dziewczyny,

jak tam poniedziałek się u was zapowiada? U mnie piękne słońce za oknem i temperatura też niczego sobie. Mam nadzieje, że będzie tak wiosennie przez cały dzisiejszy dzień, a może tydzień? Niech wiosna przychodzi na stałe ;)

nessi: powodzenia z dziećmi :) Mam nadzieję, że jakoś ogarniesz to wszystko!

lux: mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej się czujesz i jajniki przestały cię boleć?

moniusia: jak tam ci w tym Krakowie? Jakie wieści?

anula: spacerem z psiakiem zaliczony z rana? Jak tam "urojona"? ;)

azylek: hop hop jak tam?

luska: a jak u ciebie poniedziałek?

julia: udanego dnia :)

xbum: jak nocka? O której mała poszła spać? :D

karola: jak tam po winku? Dobrze się spało? ;)

Stwierdzam, że nie mam objawów świadczących o ewentualnej ciąży czy zagnieżdżaniu :D Cyce mnie nie bolą, lekko tylko sutki obolałe, brzuch coś tam pobolewa, ale nic więcej :D Oj coś czuje, że moja beta to znowu będzie <1,2 ;)

Udanego, pozytywnego dnia :)

MARZEC:
7.03: Moniusia - punkcja
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
13.03: Karola - test ciążowy
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Coś dopisać? Coś zmienić?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ....

Monika kciuki !

Jugo coś ty wstać nie mogłam,szaro buro u nas,m był z psem .... ja juz w biurze takie kurcze korki rano były ze przesada.... a urojona ... coś jajniki się odzywają ....wczoraj dziwnie bolało w środkowej części jakby coś podobnego do @ ... a dziś tylko zrmdlilo z rana .... pewnie to jakiś wybryk natury i tyle .... dziś 9dpo w środę może betę trzasne ....choć na samą myśl myślę sobie ze na łeb mi padło heh

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: ja to też średnio do tej bety jestem przekonana :/ Progesteron muszę zrobić, a betę to w zasadzie po to, żeby z czystym sumieniem odstawić dupka :) Mi też się jakoś ciężko wstawało :/ Jak spojrzałam w lustro to się prawie przestraszyłam ;) Wpisałam do tabelki twoją betkę :D Najwyżej nie pójdziemy :D

reklama
anula: ja idę w czwartek, bo mi wychodzi, że to będzie 11 dpo. W środę miałabym 10 dni po owulacji i się zastanawiam czy to nie za wcześnie. Machnęłam się i ja jednak dzień do tyłu jestem w porównaniu z twoją owulacją. A ty w czwartek możesz iść czy tylko środa ? Im dłużej o tym myślę tym mniej mi się chce iść na to badanie :|

Ostatnia edycja:
Do góry