daaaawaaj moze sie zgodziKarola szarpnij sobie budyń a co miło trzeba weekend zakończyć z przytupem ....
Lux chyba przedstawie szefostwu nasza wizję
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
reklama
ruszac sie nie moge, oj dawno takiej nie mialamlux: widzę, że owulacja się zbuntowała i postanowiła o sobie przypomnieć Szkoda, że tak boleśnie
julia: uhm to jak są brązowe plamienia to może niebawem się zjawi. No nic, pozostaje chyba czekać :|
anula: bardzo mi sie podoba twój nowy avatarek Piękna burza loków A weekend też mi za szybko minął :|
kruczyca: no hej Powodzenia w tym co macie do roboty i wpadaj częściej jak się luźniej zrobi
karola: 3 razy miała być owu Budyń i za mną chodzi Planuję waniliowy albo śmiatnkowy (zależy który znajdę) z dżemem malinowym. Winko też dobry plan
xbum: no to nieźle sobie pospaliście
NeSSi
Moderatorka
Nie mam jakos weny dzis na pisanie
I ja nie mam - padam na twarz
Dobranoc
Jugosława
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny,
jak tam poniedziałek się u was zapowiada? U mnie piękne słońce za oknem i temperatura też niczego sobie. Mam nadzieje, że będzie tak wiosennie przez cały dzisiejszy dzień, a może tydzień? Niech wiosna przychodzi na stałe
nessi: powodzenia z dziećmi Mam nadzieję, że jakoś ogarniesz to wszystko!
lux: mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej się czujesz i jajniki przestały cię boleć?
moniusia: jak tam ci w tym Krakowie? Jakie wieści?
anula: spacerem z psiakiem zaliczony z rana? Jak tam "urojona"?
azylek: hop hop jak tam?
luska: a jak u ciebie poniedziałek?
julia: udanego dnia
xbum: jak nocka? O której mała poszła spać?
karola: jak tam po winku? Dobrze się spało?
Stwierdzam, że nie mam objawów świadczących o ewentualnej ciąży czy zagnieżdżaniu Cyce mnie nie bolą, lekko tylko sutki obolałe, brzuch coś tam pobolewa, ale nic więcej Oj coś czuje, że moja beta to znowu będzie <1,2
Udanego, pozytywnego dnia
jak tam poniedziałek się u was zapowiada? U mnie piękne słońce za oknem i temperatura też niczego sobie. Mam nadzieje, że będzie tak wiosennie przez cały dzisiejszy dzień, a może tydzień? Niech wiosna przychodzi na stałe
nessi: powodzenia z dziećmi Mam nadzieję, że jakoś ogarniesz to wszystko!
lux: mam nadzieję, że dzisiaj trochę lepiej się czujesz i jajniki przestały cię boleć?
moniusia: jak tam ci w tym Krakowie? Jakie wieści?
anula: spacerem z psiakiem zaliczony z rana? Jak tam "urojona"?
azylek: hop hop jak tam?
luska: a jak u ciebie poniedziałek?
julia: udanego dnia
xbum: jak nocka? O której mała poszła spać?
karola: jak tam po winku? Dobrze się spało?
Stwierdzam, że nie mam objawów świadczących o ewentualnej ciąży czy zagnieżdżaniu Cyce mnie nie bolą, lekko tylko sutki obolałe, brzuch coś tam pobolewa, ale nic więcej Oj coś czuje, że moja beta to znowu będzie <1,2
Udanego, pozytywnego dnia
Jugosława
MARZEC:
7.03: Moniusia - punkcja
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
13.03: Karola - test ciążowy
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa
KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub
Coś dopisać? Coś zmienić?
7.03: Moniusia - punkcja
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
13.03: Karola - test ciążowy
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa
KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub
Coś dopisać? Coś zmienić?
Ostatnia edycja:
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dzień dobry ....
Monika kciuki !
Jugo coś ty wstać nie mogłam,szaro buro u nas,m był z psem .... ja juz w biurze takie kurcze korki rano były ze przesada.... a urojona ... coś jajniki się odzywają ....wczoraj dziwnie bolało w środkowej części jakby coś podobnego do @ ... a dziś tylko zrmdlilo z rana .... pewnie to jakiś wybryk natury i tyle .... dziś 9dpo w środę może betę trzasne ....choć na samą myśl myślę sobie ze na łeb mi padło heh
Monika kciuki !
Jugo coś ty wstać nie mogłam,szaro buro u nas,m był z psem .... ja juz w biurze takie kurcze korki rano były ze przesada.... a urojona ... coś jajniki się odzywają ....wczoraj dziwnie bolało w środkowej części jakby coś podobnego do @ ... a dziś tylko zrmdlilo z rana .... pewnie to jakiś wybryk natury i tyle .... dziś 9dpo w środę może betę trzasne ....choć na samą myśl myślę sobie ze na łeb mi padło heh
Jugosława
anula: ja to też średnio do tej bety jestem przekonana :/ Progesteron muszę zrobić, a betę to w zasadzie po to, żeby z czystym sumieniem odstawić dupka Mi też się jakoś ciężko wstawało :/ Jak spojrzałam w lustro to się prawie przestraszyłam Wpisałam do tabelki twoją betkę Najwyżej nie pójdziemy
reklama
Jugosława
anula: ja idę w czwartek, bo mi wychodzi, że to będzie 11 dpo. W środę miałabym 10 dni po owulacji i się zastanawiam czy to nie za wcześnie. Machnęłam się i ja jednak dzień do tyłu jestem w porównaniu z twoją owulacją. A ty w czwartek możesz iść czy tylko środa ? Im dłużej o tym myślę tym mniej mi się chce iść na to badanie :|
Ostatnia edycja: