reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nessi moja mama ma takie teksty po mieszance studenckiej :p
Dobranoc kochana ;*

azylek może następnej @ już nie będzie w koncu to nasz ostatni dzwonek by być mamą w 2016 tak ? :p

Podeślij mamę do mnie ... czuję, że nadajemy na tych samych falach :D Jak trzeba mieszankę też zorganizuję ...
Dobranoc!

Bum no ost dzwonek, ale u mnie to niedoczekanie [emoji6]
Nessi staremu tez niebieskich tabletek sypne troche [emoji51]
Dobranoc !

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

azylek: ojej współczuję :/ Pęcherz to potrafi zaboleć :/ Zdrówka dla wszystkich. Niech wam szybko przejdzie. A co do dupka to łyka się go w okresie owulacyjnym, mniej więcej 1-2 dni po owu przez 10 dni zwykle. Co lekarz to ma swoją wizję tego i czasem czytam, że dziewczyny biorą dupka aż do @, czasem krócej niż 10 dni, ale zwykle przy cyklach 28 dniowych dają od 16dc do 25dc. Niektórzy zamiast duphastonu przepisują luteinę (podjęzykową albo dopochwową). Różnica taka, że dupek to syntetyk i np. w badaniach nie wychodzi, czyli pokazuje się prawdziwy poziom prg we krwi.

xbum: jak tam nocna dostawa jedzenia? dobre? Przeczytałam o tym teraz i mam ochotę na śniadanie zjeść burgera :p A wiesiołek jest albo w kapsułkach, sproszkowany lub olej taki do picia.

nessi: niebieskie tabletki kojarzą mi się z viagrą :p Ale tak czy inaczej niech wyleczą pęcherz :p

lux: u mnie albo nalesniki, albo zjemy coś na mieście. Dzisiaj troche jeżdzenia nas czeka. A ty co gotujesz? Co planujesz zrobić z wolną sobotą? :D

julia: jak tam? Udało się wyniki odebrać?

anula: jakie plany na weekend? :D

moniusia: jak tam kraków? Daj znać co i jak w klinice :) I udanego weekendu! :)

Zapowiada się niestety pochmurny weekend, ale dam radę. Ważne, że wolne. Dzisiaj trochę jeżdżenia, bo zakupów nie robiłam na tygodniu, chcemy też po sklepach z ubraniami trochę pochodzić. Chyba w poniedziałek albo wtorek pójdę oznaczyć progesteron, bo ciekawa jestem poziomu. Dzisiaj temperatura w ustach 37 stopni C. No ciekawe, ciekawe czy coś z tego będzie. Czuję, że się nakręcam...muszę sobie wybić to z głowy, bo będę cierpieć jak beta wyjdzie ujemna ;)

Udanego weekendu laski!

azylek: ojej współczuję :/ Pęcherz to potrafi zaboleć :/ Zdrówka dla wszystkich. Niech wam szybko przejdzie. A co do dupka to łyka się go w okresie owulacyjnym, mniej więcej 1-2 dni po owu przez 10 dni zwykle. Co lekarz to ma swoją wizję tego i czasem czytam, że dziewczyny biorą dupka aż do @, czasem krócej niż 10 dni, ale zwykle przy cyklach 28 dniowych dają od 16dc do 25dc. Niektórzy zamiast duphastonu przepisują luteinę (podjęzykową albo dopochwową). Różnica taka, że dupek to syntetyk i np. w badaniach nie wychodzi, czyli pokazuje się prawdziwy poziom prg we krwi.

xbum: jak tam nocna dostawa jedzenia? dobre? Przeczytałam o tym teraz i mam ochotę na śniadanie zjeść burgera :p A wiesiołek jest albo w kapsułkach, sproszkowany lub olej taki do picia.

nessi: niebieskie tabletki kojarzą mi się z viagrą :p Ale tak czy inaczej niech wyleczą pęcherz :p

lux: u mnie albo nalesniki, albo zjemy coś na mieście. Dzisiaj troche jeżdzenia nas czeka. A ty co gotujesz? Co planujesz zrobić z wolną sobotą? :D

julia: jak tam? Udało się wyniki odebrać?

anula: jakie plany na weekend? :D

moniusia: jak tam kraków? Daj znać co i jak w klinice :) I udanego weekendu! :)

Zapowiada się niestety pochmurny weekend, ale dam radę. Ważne, że wolne. Dzisiaj trochę jeżdżenia, bo zakupów nie robiłam na tygodniu, chcemy też po sklepach z ubraniami trochę pochodzić. Chyba w poniedziałek albo wtorek pójdę oznaczyć progesteron, bo ciekawa jestem poziomu. Dzisiaj temperatura w ustach 37 stopni C. No ciekawe, ciekawe czy coś z tego będzie. Czuję, że się nakręcam...muszę sobie wybić to z głowy, bo będę cierpieć jak beta wyjdzie ujemna ;)

Udanego weekendu laski!
wolna sobota zleci mi na sprzataniu i praniu, na obiad chce kluski szare zrobic z kapustka i cebulka, a ze blender sie spalil to musze ziemniaki trzec takze troche w kuchni posiedze

z13025167Q,Jajecznica.jpg

Ja nie mogę, gadają o jedzeniu a żadna śniadania nie zrobiła :(
Proszę:
Jajeczniczka leniuchy :D

Załączniki

• z13025167Q,Jajecznica.jpg
    z13025167Q,Jajecznica.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Hej

Jugoslawa tak wyniki odebrane choc rozczytac ich nie potrafie hihi
Wczoraj dzien latany, kupowalismy krzesla do salonu na wiosne obuwie do M i mlodej.
Co do @ nima jej ale przypuszczam ze stres robi swoje...dupka bralam 8dni...mialam 10dni brac ale niekupilam nowego opakowania jest gdzies z 10-12 od wziecia ostatniej tabletki.zawsze na mnie dzialal i @ sie pojawiala...
No dzis mam juz 42dc

Do góry