reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

:D:D:D

A mnie coś mdłości złapały :( żegnaj apetycie ... dzisiaj już nawet niezbyt napoczęta puszka brzoskwiń stoi ... oj obym nie wykrakała tych objawów ... nie chciałabym dzieci wystraszyć żygając kolorami tęczy po kątach

hahahahha mój ostatnio przy remocie , zmieniał zlew to jeszzcze resztki mandarynek znalazł w tych całych rurach ...
stwierdził , że nigdy tego nie zapomni jak się nimi obżerałam a potem umierałam :D

reklama
Wierzę kochana, zapraszam na naleśniki przy siorbacie :) Tylko pierdolnikiem w domu się nieprzejmuj ...u Nas to normalne :)
Dzieki kochana ja za nalesnikami nie przepadam bo moj brat je je z jabkami od 20 lat codziennie dlatego jem jednego raz na pol roku rok☺

luska a ty testy owu stosujesz?

Nessi jednak zrobiłaś naleśniki , weź wyślij no jednego :D

anula ooo mdłości :) może się udało trzymam kciukasy !

a mnie głowa zaczęła boleć i żołądek ... buuu ...
Stosowalam kupie sobie w tym cyklu te z rosmana bo sa dobre

To pewne jak w banku :D
W dodatku sąsiadka będzie na zastępstwie w tej samej szkole ..będzie swojsko:D

Ja robię na dwa dni ... :D mogę podesłać znacznie więcej :D A jak nie to Lusię pod pachę i wpadajcie :D
Na ból głowy wbrew pozorom dobry sex :D
4 x po 2 razy
8 x raz po raz
o północy ze 2 x
i nad ranem jeszcze raz :D

Powiem Ci anegdotę z mojego życia. Podczas starań, wiadomo ... męczące jak się człowiek tylko na nich skupia, przyłapałam mojego K jak telefon sobie nastawia ,- budzik znaczy się ... a miał dzień wolny od pracy następny. Więc się pytam, po co nastawiasz ten budzik ? Na co on:
Ty masz testy i kalendarzyk a ja mam alarm :D
Toteż, budzik to podstawa :D
Uwielbiam cie ness poprawiasz mi humor

Dopiero was nadrobilam a wy juz spicie ja jade z m po brata o 23 wiec nie klade sie spac okres chyli sie ku koncowi zalalo mnie rano to teraz mam luz ciekawe czy nie bede plamic

luska: to nieźle cię @ wymęczy :/ Na szczęście @ się kończą w końcu. Na serio twój braciak zjada codziennie naleśniki z jabłkami? :) Ja czasem mam ciągi, że przez 2 tygodnie potrafię jeść to samo np. na obiad czy śniadanie, ale przez 20 lat? Wow!

Dobranoc laski!

reklama
Do góry