reklama
mleczne i zalewa mnie a dzis mam owulaski jaki macie śluz po owy ?
Jugo?
bo ja mam biały i to dużo,rzadki nawet .... sorry za szczegóły ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
az mnie dreszcze przeszly bardzo to przykreWłaśnie się dowiedziałam, że mojej mamy najlepsza koleżanka - sąsiadka zmarła w nocy w domu Moja mama ją znalazła, miała tylko brata Mama załatwia czynności bo nie może się z nim skontaktować. Poryczałam się oczywiście, wczoraj kobiecinę przywieźli ze szpitala, posadzili na fotelu i tak zmarła ... nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić
w czwartek bylo bzyku i bedzie dzis, wczoraj nie mialam juz silyLux to do dzieła
ja bym ominela owu przez moje zamieszanie w pracy heheh hdyby nie zaczal mi sie plodny sluz w czwartek to bym miala cykl spisany na straty, bo bym ominela owu hahawiecie co ... przykre to jest ze człowiek tak wylicza kiedy się przytulać zamiast spontanicznie ehh i zdolowalo mnie to ....
azylek
Fanka BB :)
Anula ale bierzesz 3x3 kapsułki czy 3 łyżki? [emoji3]bo taka łyżka to jest Ok 6 kapsułek, ale moze trzeba więcej, nie znam sie [emoji3]to litrami chyba bym musiała, bo nic mi nie polepszył sie ten sluz [emoji17]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
nie mow, ze jeszcze lezysz?Azylek no ja kapsułki .... chyba możesz spokojnie zwiększyć dawkę a co tam
kurcze nie mam mocy coby wstać ....