reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Witam

Ja juz po pracy, poloze moze sie na chwilke, bo pozniej na zakupy lecimy

Jugoslawa u mnie za oknem szaro buro ale teraz coraz ladniej sie robi

Dzis jak sie uda odbieram wyniki , jestem ciekawa czy je ogarne heh.

A tak wogole jestem zla bo ta malpa niechce przyjsc:/:/ juz mam 41dc , niby troszke piersi obolale...
A tak marzy mi sie zaczac normalny cykl i zaczac starania...Ooooo

dobry :-) :)
Nesi mlody to jest przeboj, taki wiek, mnostwo pytan do...moj brat jak byl maly to gadal, ze bedzie strazakiem, bo byli ze szkola u strazakow, odwiedzil ich policjant no to bedzie policjantem i tak przerobil wszystkie zawody swiata az mowie do rodzicow, ze przyjdzie dzien koledy i stwierdzi, ze chce byc ksiedzem...no i wykrakalam..mamo tato bede ksiedzem, ozenie sie z zakonnica i bede miec kase ze mszy ha, jaki jestem madry!! na szczescie ksiedzem nie zostal, ale zamilowanie do kasy mu zostalo, bo zostal pracoholikiem :laugh2:

U mnie dziś 31dc , kuzde myślałam że 30 :D dobrze czasem spojrzeć w kalendarzyk :)

Edit : Jugo u mnie też brzydko ale nie jest zimno :)

julia: a kiedy skończyłaś brać dupka? Może lada dzień przyjdzie. Mam nadzieję, że uda ci sie wyniki odebrać.

xbum: jak tam ciacho? Zostało jeszcze? :D U mnie czasem to szybko znika :p Ooo 31dc i jeszcze nie ma @ :D

lux: heheheh dobre z tym pracoholikiem :p Znaczy życiowo może niezbyt, ale opowieść fajna ;)

Jugo nooo nie ma :p ale trzymaj kciuki ;)
Aaa ciacho jeszcze pół blachy zostało :D
Moj P jadł w nocy i stwierdził , ze lepsze niŻ od mamy (tesciowej) :p

julia: a kiedy skończyłaś brać dupka? Może lada dzień przyjdzie. Mam nadzieję, że uda ci sie wyniki odebrać.

xbum: jak tam ciacho? Zostało jeszcze? :D U mnie czasem to szybko znika :p Ooo 31dc i jeszcze nie ma @ :D

lux: heheheh dobre z tym pracoholikiem :p Znaczy życiowo może niezbyt, ale opowieść fajna ;)
on ma to za moim tata, praca i praca, co w domu klotni o to bylo, moja mama z tym wlaczyla a teraz bratowa walczy

reklama
Nessi oj tak dobrze ze weekend bo nie miałam mocy wstać . jak pecherz ? lepiej ? swoją drogą nieźle cie urządzili z ta opinia a raczej jej brakiem....

Jugo u mnie rano była mgła na maxa i samochód zamarzl .... teraz piękna wiosna :)

A ja w biurze,zamykam tydzień i zabieram się w teren :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry