reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej dzis juz troche lepiej wczoraj mialam dola okropnego nie chcialam pisac zaplakana wiec odpuscilam mam nauczke nie zrobie bety chyba ze bity miesiac jej nie bedzie sciaga okres ta beta musze odpoczac zresetowac

xbum: to kompement najlepszy pod słońcem ci powiedział :D Trzymam, trzymam &&&&& :)

lux: niektórzy ludzi uwielbiają pracować. Wszystko niestety do czasu, bo często jak i stresu dużo to zdrowie zaczyna szwankować. Trzeba się badać systematycznie. Może w końcu zrozumie, że rodzina też powinna mieć znaczące miejsce w życiu.

anula: to zamykaj tydzień i otwieraj weekend :D

luska: tulam. To tak często jest, że jak z nas stres zejdzie to @ zaraz przyjdzie. To samo dotyczy bety, wizyt u gin...ja czasem tak miałam, że w dniu wizyty dostawałam :| Tak bardzo chcemy być w ciąży, że stres może nam opóźniać @...Będzie w końcu dobrze.

xbum: to kompement najlepszy pod słońcem ci powiedział :D Trzymam, trzymam &&&&& :)

lux: niektórzy ludzi uwielbiają pracować. Wszystko niestety do czasu, bo często jak i stresu dużo to zdrowie zaczyna szwankować. Trzeba się badać systematycznie. Może w końcu zrozumie, że rodzina też powinna mieć znaczące miejsce w życiu.

luska: tulam. To tak często jest, że jak z nas stres zejdzie to @ zaraz przyjdzie. To samo dotyczy bety, wizyt u gin...ja czasem tak miałam, że w dniu wizyty dostawałam :| Tak bardzo chcemy być w ciąży, że stres może nam opóźniać @...Będzie w końcu dobrze.
on jak wroci z lasu to robi wszystko by isc do warsztatu i robic przy pilach czy czyms innym a bratowa sie wscieka, bo go ciagle nie ma a zaraz sie urodzi Zuza i co wtedy? kot, szesciolatka w domku i dojdzie nowordoek, on tego nie widzi

ale chyba staran nie przerywasz?
Nie przerywam zajme glowe czyms innym i chyba pojde na to prawo jazdy

Jest juz ok daje okropnie popalic ale jest poprawa plamienia przed @ ustaly okres juz sie rozkrecil wiec upewnia mnie to ze mam chora tarczyce czyli niedoczynosc w przyszlym tygodniu badam tsh ale w poniedzialek ide po skierowanie od rodzinnego do endokrynologa odrazu poprosze o morfologie ob cholesterol i glukoze ale z obciazeniem musze znajsc przyczyne i nie odpuszcze bo to ze mna jest cos nie tak

Nie przerywam zajme glowe czyms innym i chyba pojde na to prawo jazdy

Jest juz ok daje okropnie popalic ale jest poprawa plamienia przed @ ustaly okres juz sie rozkrecil wiec upewnia mnie to ze mam chora tarczyce czyli niedoczynosc w przyszlym tygodniu badam tsh ale w poniedzialek ide po skierowanie od rodzinnego do endokrynologa odrazu poprosze o morfologie ob cholesterol i glukoze ale z obciazeniem musze znajsc przyczyne i nie odpuszcze bo to ze mna jest cos nie tak
bravo, idz i szybko zdja, super pomysl :biggrin2:

Ja sie boje ale musze przezwyciezyc strach dam rade. Mysle jaka zupe dzis ugotowac i chce zrobic sobie salatki jarzynowej troche bo mam chec
ja poszlam na prawko majac 18 lat, tez sie balamn, ale teraz jest duzo trudniej, ja na obiad zrobie dzis jaja i puree pluz surowka jest kupiona, wczoraj mialam rybke zapiekana i frytki ze surowka, ale sie objadlam

reklama
Ja musze ugotowac zupe bo moje kochanie pracuje do 14 maja jechac z bratem po pracy pomoc w zalewaniu domu bratu wiec jak wroci bedzie godny a wieczorem ma jechac po mojego brata do kielc

Do góry