reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Dziś mnie czeka samotny wieczór ;) na szczęście na Polsacie dwie komedie romantyczne, zrobię dobrej kawusi, znajdę coś słodkiego i łóżko moooje ;) trzeba się pocieszyć po chorobie

Trochę Wam po spamuje :D jest jeszcze cos takiegooo :)
pp.png
?

Załączniki

• pp.png
    pp.png
    9,6 KB · Wyświetleń: 85
Kruczyca a co ciekawego leci ? u mnie wiecznie bajki , ale zaraz się zbieram do sprzatnia :biggrin2:

Ciekawego to nic ale odmuzdzenie czasem też się przydaje. Będzie żona na niby i mój chłopak się żeni ;)

Kruczyca oby dwa tytuły podobne haha :D może sobie nagram na weekend :p
u nas cos dzisiaj cisza na wątku ...

reklama
NeSSi
Wiek 34 :(
Cykl starań 4 lataaaaaaaaaaaaaaaaaa :(
Termin @ 27.II.2016
Dzieci : Syn Michał 29.12.2009r

Będę tu predatorką :hmm:

Do góry