reklama
anula88 przykro mi , że tyle aniołków u Ciebie 2016 będzie super , każda w tym roku będzie miała swoją wymarzoną ciążę
a u ciebie wpiszę Szczecin ok ?
NeSSi ok będzie Warszawa :*
a to na jaką tabelę się decydujemy tą pierwszą czy tą rozszerzoną ?
a u ciebie wpiszę Szczecin ok ?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
No niestety .... mam nadzieje ze teraz wkoncu się uda .... choć takie to wydaje się nie osiagalne dla mnie .... no ja nie szczecin .... ale bliskoanula88 przykro mi , że tyle aniołków u Ciebie 2016 będzie super , każda w tym roku będzie miała swoją wymarzoną ciążę
a u ciebie wpiszę Szczecin ok ?[emoji14]
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
31 lat, 7 cykl starań po poronieniu, łącznie 13 cykl.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
termin @ ? , masz jakieś dzieci ?
Jugosława
Fanka BB :)
Laski, ja odpadam z tabelki.
Już tyle razy podawałam te dane we wcześniejszych wątkach, że mam zwyczajnie dość.
Poza tym od pewnego czasu nie liczę cykli, nie odliczam do przyjścia @.
Wszystkie poprzednie tabelki poupadały, nikt tego nie aktualizował na bieżąco...
Poza tym niedługo zmienimy wątek, bo wszystkie w ciążę zajdziemy i będzie można podawać optymistyczne dane
A te ze starań mnie stresują...Na samą myśl, że mam usiąść do kalendarza robi mi się źle.
Już tyle razy podawałam te dane we wcześniejszych wątkach, że mam zwyczajnie dość.
Wszystkie poprzednie tabelki poupadały, nikt tego nie aktualizował na bieżąco...
Poza tym niedługo zmienimy wątek, bo wszystkie w ciążę zajdziemy i będzie można podawać optymistyczne dane
A te ze starań mnie stresują...Na samą myśl, że mam usiąść do kalendarza robi mi się źle.
reklama
Laski, ja odpadam z tabelki.
Jogu ja nie zamierzam uciekac z tego wątku jak będę w ciązy
a możesz chociaż piodać jakieś mniej więcej , nie musisz wszytskiego dokładnie kochana
Ja tabelkę biorę na siebie i będę uzupełniać i Wam przesyłać spokojnie , ale jeżeli nie chcesz podać nic to ok w tabelce i tak będziesz chociaż z NICKIEM :*