reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi kochana , raz się udało to drugi raz też się na pewno uda ! :*
a skąd jesteś ? ciąża jedna była ? :)

reklama
Wiek 28,cykl : hmmm z 200 :) ...termin @ : wpisz moze 16 03 ciąża 5- 4 aniołki ,syn 01.04.2007 :)

Super tabelka :)

anula88 przykro mi , że tyle aniołków u Ciebie :( 2016 będzie super , każda w tym roku będzie miała swoją wymarzoną ciążę :)
a u ciebie wpiszę Szczecin ok ? :p

NeSSi ok będzie Warszawa :*

a to na jaką tabelę się decydujemy tą pierwszą czy tą rozszerzoną ? :p

anula88 przykro mi , że tyle aniołków u Ciebie :( 2016 będzie super , każda w tym roku będzie miała swoją wymarzoną ciążę :)
a u ciebie wpiszę Szczecin ok ?[emoji14]
NeSSi ok będzie Warszawa :*

a to na jaką tabelę się decydujemy tą pierwszą czy tą rozszerzoną ? :p
No niestety .... mam nadzieje ze teraz wkoncu się uda .... choć takie to wydaje się nie osiagalne dla mnie .... no ja nie szczecin .... ale blisko :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

31 lat, 7 cykl starań po poronieniu, łącznie 13 cykl. Kolejna @ 7.03, dzieci brak.. Jeden aniołek ...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dobra dziewczyny , tabelka skończona tyko teraz trzeba uzupełniać :)
I kto na pierwszą stronę daje julka , Jogu tak , żeby widać było :)

a tak jest końcowa , mam nadzieję , że się podoba :)
TABELKA 18.02.2016.jpg

Załączniki

• TABELKA 18.02.2016.jpg
    TABELKA 18.02.2016.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 54
Laski, ja odpadam z tabelki.
Już tyle razy podawałam te dane we wcześniejszych wątkach, że mam zwyczajnie dość.
Poza tym od pewnego czasu nie liczę cykli, nie odliczam do przyjścia @.
Wszystkie poprzednie tabelki poupadały, nikt tego nie aktualizował na bieżąco...

Poza tym niedługo zmienimy wątek, bo wszystkie w ciążę zajdziemy i będzie można podawać optymistyczne dane :)
A te ze starań mnie stresują...Na samą myśl, że mam usiąść do kalendarza robi mi się źle.

reklama
Laski, ja odpadam z tabelki.
Już tyle razy podawałam te dane we wcześniejszych wątkach, że mam zwyczajnie dość.
Poza tym od pewnego czasu nie liczę cykli, nie odliczam do przyjścia @.
Wszystkie poprzednie tabelki poupadały, nikt tego nie aktualizował na bieżąco...

Poza tym niedługo zmienimy wątek, bo wszystkie w ciążę zajdziemy i będzie można podawać optymistyczne dane :)
A te ze starań mnie stresują...Na samą myśl, że mam usiąść do kalendarza robi mi się źle.

Jogu ja nie zamierzam uciekac z tego wątku jak będę w ciązy :p
a możesz chociaż piodać jakieś mniej więcej , nie musisz wszytskiego dokładnie kochana :)

Ja tabelkę biorę na siebie i będę uzupełniać i Wam przesyłać spokojnie , ale jeżeli nie chcesz podać nic to ok w tabelce i tak będziesz chociaż z NICKIEM :*

Do góry