reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Ja coś zrobię i potem wstawię i obejrzycie czy chcecie taką czy inną :D

Kruczyca a co tam u ciebie jak zdrówko ?

Hey laseczki .... żyje jeszcze ,choć już ledwo bo to czwartek .... wczoraj mnie @ dopadla i masakra-boli ...choć staram się nie uzalac nad sobą coby było lżej .... wczoraj w biegu .... po pracy na szybko do domu,potem młody na basen ja na zebranie .... i zlecialo .... dziś ciężko się wstawało .... masakra od rana .... kran odkręcony,nie wyspana,w oczach sucho,włosy się kupy nie trzymaly - wypłoch ze mnie :) ....w pracy szybko zlecialo,zakupy,myjnia .... siedzę juz z kawą na kanapie ...nawet zakupy zrobiłam .... zaraz jakąś zapiekane na szybko wstawię ... jutro piateczek .... na imprezkę idziemy :) .... kto pytał odpowiadam- ja zachodniopomorskie ,wioska mała pod Szczecinem :) noo i wieczorem padał śnieg ....rano trochę było jeszcze a teraz to już po wszystkim .... nooo mam plan na ten nowy cykl i go wykonam :) ja tam się nie cykam .... fizycznie zawsze dam rade :) .... wiosną będzie piękna,najpiekniejsza ... wogole uwielbiam tą porę roku .... oooo mój m jutro jedzie na badanie żołnierzy .... aj mam nadzieje ze dobrze wyjdzie ..... no to która tabelkę robi? Ja to na tel wiecznie bo mi wygodniej to kurcze kiepsko będzie coś stworzyć ....
Kawa ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kruczyca całe szczęście :)

Dziewczyny to jak robimy tabelkę to napiszcie mi ten wiek , cykl staran , kiedy @ i skąd to już będę wpisywać doo tabelki :)

i czy o nikim nie zapomniałam :D

anula88
azylek
Jogusława
julia0903
Kruczyca
luska22
Luxuorius
NeSSi
92Tynka92

ja tu jestem krótko , więc mogłam kogoś pominąć , przepraszam :)

reklama
Do góry