reklama
Niestety na zdjęciu nic nie widać, natomiast jeśli w rzeczywistości kreska jest bardzo blada to może być po prostu fabryczna.
Od 2 dni robię testy i każdy przed zrobieniem ma widoczne 2 kreski [emoji2356]
Wszystkie szare
Od 2 dni robię testy i każdy przed zrobieniem ma widoczne 2 kreski [emoji2356]
Wszystkie szare
Zobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Co o tym sądzicie ? Kreska ledwo jest widoczna… czy to może być ciąża ? Spóźnia mi się okres 2 dni ale mam dość krótkie cykle (24 dniowe) brzuch boli jak na okres ale okres się nie pojawił, jest mi niedobrze…
Tak myślisz ??Ciąża. Gratuluję
Gratulacje. Kreska blada nie blada to ciąża.Zobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Co o tym sądzicie ? Kreska ledwo jest widoczna… czy to może być ciąża ? Spóźnia mi się okres 2 dni ale mam dość krótkie cykle (24 dniowe) brzuch boli jak na okres ale okres się nie pojawił, jest mi niedobrze…
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ciąża. Gratuluję
A jeśli się okaże wadliwy test, to co? Przeprosisz?
Autorko, test negatywny, nic na nim nie widać, do powtórzenia.
Zobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Kup test innej firmy i sprawdz raz jeszcze.
Ja miałam taki bladzioch na początku, że mąż mi nie chciał w ogóle wierzyć test z popołudniowego moczu innej marki rozwiał wątpliwości. Zawsze dobrze mieć te 2 testy różnych firm bo mi właśnie zwykle paskowe nie pokazywały NIC do dnia @ a Facelle już na 5dni przed @ bladzioszki.
Trzymam kciuki
frez.ja1987
Fanka BB :)
Boże, dziewczyny serio? Już gratulacje? A jak jednak ciąży nie będzie? Myślcie czasem. Serio z to nie boli
@Ola91cc ja niestety na zdjęciu nic nie widze. Być może na żywo coś da się zobaczyć. Jednak na tą chwilę nie da się stwierdzić czy taki bladzioch to bardzo wczesna ciąża, ciąża biochemiczna czy po prostu przebija kreska fabryczna. Jak pisały dziewczyny wyżej, powtórz test za 2-3 dni lub idź na betę jutro i wszystko się wyjaśni trzymam kciuki
@Ola91cc ja niestety na zdjęciu nic nie widze. Być może na żywo coś da się zobaczyć. Jednak na tą chwilę nie da się stwierdzić czy taki bladzioch to bardzo wczesna ciąża, ciąża biochemiczna czy po prostu przebija kreska fabryczna. Jak pisały dziewczyny wyżej, powtórz test za 2-3 dni lub idź na betę jutro i wszystko się wyjaśni trzymam kciuki
reklama
Ewelina.Be
Fanka BB :)
Tam nawet nie widać żadnej kreski, jak dla mnie negatywny