MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Ale autorka nie jest w ciąży, test był negatywny i dostała okres więc co miałaś identycznie?Hej , miałam identycznie dziś jestem w 13 tygodniu ciąży pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale autorka nie jest w ciąży, test był negatywny i dostała okres więc co miałaś identycznie?Hej , miałam identycznie dziś jestem w 13 tygodniu ciąży pozdrawiam
Pewnie oszukujeA autorka miała identycznie i dostała miesiączki i co to oznacza?
No dobra, to może pomożecie mi i napiszecie, które testy według was są najbardziej sensowne.
Pepino osikałam kilka i żaden nie pokazał kreski fabrycznej + wybarwiają się bardzo szybko, więc nie pozostawiają żadnych złudzeń. I są tanieNo dobra, to może pomożecie mi i napiszecie, które testy według was są najbardziej sensowne.
Nie powiedziałam personalnie do Ciebie tylko odniosłam się do osób, które miałyby wg Ciebie sugerować w takim wypadku ciążę biochemiczną.
Tak, uważam że dla KAŻDEJ kobiety, która na widok takiej "kreski" jak w tym konkretnym poście najpierw gratuluję, a jak się okazuje, że normalnie przyszedł okres to mówi o stracie czy sugeruje ciążę biochemiczną jest specjalne miejsce w piekle.
To nie kobiety tylko potwory tak robią.
Boją się przyznać do błędu więc wolą dobić dziewczyny i wmawiać im biochema [emoji2356]
No dobra, to może pomożecie mi i napiszecie, które testy według was są najbardziej sensowne.
Te, robione po dacie spodziewanej miesiączki a nie w 24 godziny po stosunku.
A co za tym idzie te testy maja sens, na których coś widać.
A już najgłębszy sens ma badanie beta.
Jesli jednak pytanie dotyczy firmy to Clearblue. Z nimi nigdy nie miałam watpliwosci, co pokazywały.
Minusem Clearblue jest cena. Ale jak się płaci orzeszkami to się dostaje małpy. Proste.
Ja myślę, że ona mają inną wadę. Pokazują jednoznaczny wynikTesty które polecam kosztują 1,80 zl [emoji23]
A clearblue cyfrowe mają jeden ogromny minus[emoji41]
Dziewczyny je rozkładają, a w środku zawsze widać 2 kreski [emoji16]
No nie wiem. Była tu taka co się doszukiwała ciąży w zarysie poziomej kreski plusika.Ja myślę, że ona mają inną wadę. Pokazują jednoznaczny wynik
Mnie nigdy nie oszukały Pink testy i check &go