reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

właśnie mi zadzwonili z przychodni że facet od usg złamał nogę i zapisali mnie do innego, ale mam szybszy termin bo już na wtorek. moje szczęście w cudzym nieszczęściu:sorry:.

reklama
No to jestem ciekawa czy będzie u Ciebie faktycznie chłopczyk czy może dziewczynka?:D Mnie jest to naprawdę bez różnicy, ale chcialabym kupić już coś symbolicznie :D Chociażby jakieś malutkie buciczki, albo śliniaczek w niebieskim bądź różowym kolorze :D

Edit: Lilunia, widocznie tak miało być :D

byle dzidziuś był zdrowy, chociaż fajnie by było gdyby się synek do pary urodził.
ja mam kilka bodziaków, skarpetek ze 20 par teściowa od znajomej przyniosła i ręczniki kąpielowe. reszty ubranek brak bo po Zuzi wszystko sprzedałam.

Elianna bucików nie kupuj, bo tego się dzieciom nie zakłada ;) ja też nie znam płci, u mnie lekarz widział w 13 tc być może dziewczynkę ale ja też się nie nastawiam. Co będzie to będzie. Połówkowe mam już w pon czyli 18.01 a jesli dzidzia nie zechce współpracować i się nie odsłoni, to trzeba będzie czekać do 30 tyg ;) Ostatnio rozmawiałam w kolejce do lekarza z dziewczyną, której zostały 2 tyg do terminu i na żadnym usg przez całą ciążę dziecko nie pokazało co kryje między nóżkami. Może być i tak ;)

Elianna ja już zakupy jakieś mam uczynione, wszystko bardziej takie unisex kilka rzeczy niebieskich. Niestety nie umiem powstrzymać się od zakupów. Ale to moje wyczekane dzieciątko także pewnie dlatego. :)

Mi lekarz juz 2 razy powiedział ze chłopczyk odtatnio ze nawet na 90%wiec juz sie przyzwyczaiłam ja juz mam sporo ubranek 3 ręczniki z kapturkiem łóżeczko i pościel

Ja muszę zmienić gina :-/ Gdyby nie fakt, że to moja druga ciąża byłabym oględnie mówiąc "niedoinformowana" co, jak i w ogóle. Nawet nie daje wydruków maleństwa, tyle co z badań prenatalnych mam :wściekła/y:

Daffo Ja za to mam pełno zdjęć maluszka :D Z każdej wizyty dostaję zdjęcie + chyba 9 z prenatalnych :)
PaulinaT ja też wyczekuję bardzo swojego pierwszego maluszka, ale wolę nie zapeszać ;) Niby liczę na to, że będzie wszystko w porządku no ale nigdy nic nie wiadomo. Chciałabym coś kupić ale tak.... symbolicznie :D

reklama
Do góry