Jesli chodzilas na nfz to musisz isc do kierownika prychodni i poprosic - zazwyczaj wiaze sie to z napisaniem podania o wydanie Twoich wynikow. W zaleznosci od podejscia przychodni maja do 2 tygodni na rozpatrzenie wniosku i nie wszytskie wydaja oryginaly. Musisz isc i sie dopytac.
reklama
Ojacie, to może trwać dłużej niż myślałam, dziękuję za odpowiedź.
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt :-)
My juz po co miesiecznej wizycie. Okruszek rozwija sie bardzo dobrze. Nie bedzie taki malutki. Ladnie spal na boczku podczas badania ;-) Szyjka 4,2 czyli znakomicie. Moge zaczac cwiczenia. :-)
My juz po co miesiecznej wizycie. Okruszek rozwija sie bardzo dobrze. Nie bedzie taki malutki. Ladnie spal na boczku podczas badania ;-) Szyjka 4,2 czyli znakomicie. Moge zaczac cwiczenia. :-)
Elianna
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny, jakiś czas mnie tutaj z Wami nie było Mam do Was pytanie... Czy jest na sali chociaż jedna osoba, która nie zna jeszcze płci maluszka? Czy zostałam osamotniona
Wszystkim dziewczynom i ich maluszkom gratuluje zdrowia i dobrych wyników ))
lilunia1987
Hej Dziewczyny, jakiś czas mnie tutaj z Wami nie było Mam do Was pytanie... Czy jest na sali chociaż jedna osoba, która nie zna jeszcze płci maluszka? Czy zostałam osamotniona
jeszcze ja a już jestem za połową, ale mam nadzieję że się dowiem 21.01
Fajnie, że wszystko wszystkim tak ładnie i zdrowo rośnie
Mania ja nie mam doświadczenia ale teraz znajoma chciała zmienić dziecku przychodnie to powiedzieli że mają 2 miesiące na przekazanie dokumentów i to oni je przesla a jej nie wydadzą. Także już mnie nie nie zaskoczy w tej kwestii.
Elainna ja niby znam ale i tak jestem przygotowana, że na kolejnym usg mogę się zdziwić wszystko jeszcze możliwe.
Mania ja nie mam doświadczenia ale teraz znajoma chciała zmienić dziecku przychodnie to powiedzieli że mają 2 miesiące na przekazanie dokumentów i to oni je przesla a jej nie wydadzą. Także już mnie nie nie zaskoczy w tej kwestii.
Elainna ja niby znam ale i tak jestem przygotowana, że na kolejnym usg mogę się zdziwić wszystko jeszcze możliwe.
Elianna
Ja następną wizytę mam dopiero 11 lutego, a prenatalne 17 lutego.... Wtedy się dowiem na 100%.... Coś mi się wydaje, że będę ostatnia Niby lekarka mówiła, że jej się wydaje, że to chłopiec ale, że mi tego nie potwierdzi Podświadomie nastawiam się na chłopczyka, bo slysząc coś takiego trudno się nie nastawiać, no ale .... Zawsze może się okazać, że nie ma siusiaka
Fiolka_130
Ja nie znam
reklama
Elianna mi to samo pani doktor powiedziała teraz mam wizytę 20 stycznia i już ma mi powiedzieć jaka płeć a wtedy tak samo jak u ciebie obstawiala chłopaka. No i polowkowe mam też koło 10 lutego także wtedy już liczę na potwierdzenie płci.