reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

Nie wiadomo to dość Nowa technika. Ja tam wolę być ostrożna zresztą sama lekarka wychodzi z tego założenia :) zgadzamy się w wielu kwestiach

reklama
image.jpg
Moja śliczna i zdrowa druga córeczka, która ma juz prawie 7cm :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 67
1plus2 piękne zdjęcie :-) ale do płci się jeszcze nie przywiązuj ;-) mi lekarz tez powiedział, że chyba dziewczynka, ale czekam do połówkowego żeby mieć pewność. Koleżanka do 33 tyg miała mieć chłopaka, a na ostatnim usg okazało się, że jednak dziewczynka.

1 plus zazdroszczę córeczki śliczne zdjęcie
Mamka powiem ci ze mnie pocieszasz mi ostatnio lekarz powiedział ze chłopak i tak cały czas sie łudzę ze zmieni sie w dziewczynkę :-)

pkowalska chłopak w dziewczyne się raczej nie zmieni ale jest szansa, że lekarz się pomylił :-D inna koleżanka miała podobna pomyłkę. Tylko u niej z kolei lekarz mówił chłopak, ona całą sobą czuła że chłopak, a urodziła się dziewczynka ;-)

reklama
To nie tak ze nie chce bo jak to brzmi :-) ale ja zawsze chciałam córeczkę imię dla niej już miałam ciuszki dla dziewczynki oglądałam a tu mi powiedział ze chyba chłopak ale to 13 tydzien wiec może sie pomylił

Do góry