ANKAMI dziękuje Ci bardzo za rady i wsparcie , zresztą wszystkim Wam bardzo dziękuje. Bardzo mi te forum pomogło, zawsze czegoś nowego sie dowiaduje albo sie z kimś konsultuje. A co dermatologa to byłam z Nia miesiąc temu gdzie wyglądała okropnie. Pani dermatolog nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. powiedziała tylko, ze to azs i łojotokowe zapalenie skóry. Przepisała oczywiście jakieś maści na sterydach i powiedziała, ze nic już nie może zrobić. Mam przyjsć za 3 tyg. Ale My już nie poszliśmy do Niej. A leki oczywiście nic nie pomogły. Kazała mi dziecko kąpać w krochmalu a potem natłuszczać. Tak więc to było na tyle jezeli chodzi o kontakt z dermatologiem.
Dzisiaj wprowadziłam Patrycji buraczka i jak na razie nic więcej sie nie pojawiło martwi mnie tylko to, ze ona w takie upały bardzo mało pije((. Mogę Jej tylko dać do picia wodę
Pozdrawiam)))
Dzisiaj wprowadziłam Patrycji buraczka i jak na razie nic więcej sie nie pojawiło martwi mnie tylko to, ze ona w takie upały bardzo mało pije((. Mogę Jej tylko dać do picia wodę
Pozdrawiam)))