reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
Ja też dostałam zamienione odpowiedzi testu ;-) :-p:-p;-):tak::tak::tak:

Megusek, dzięki wielkie za ocenę i rady! W sumie to ubieram się tak mniej więcej jak napisałaś, więc chyba jest ok :-):happy2: Mam tylko do Ciebie pytanko jakie botki byś mi polecała? Możesz wkleić przykładową fotkę?

reklama
Ines ogromnie się cieszę że wiesz co powinnaś nosić aby lepiej wyglądać :-)
Co do botków to akurat nie mam chwili żeby szukać konkretnych fasonów, ale wkleję jedną stronę z książki "Jak się nie ubierać"S&T i zobacz na przykładzie :-)
Pozdrawiam

Załączniki

• botki.JPG
    botki.JPG
    82,4 KB · Wyświetleń: 41
Też dostałam nieswoje odpowiedzi ;p

No i teraz moja kolej. Oczywiście przede mną wesele.
Do wyboru mam 2 sukienki. Chwilowo wolałabym nie kupować nowych, no ale jeśli trzeba będzie, to trudno.
Coś o moim wyglądzie? Grube ramiona (niestety sukienki są bez rękawków), grube uda, niezły (w sensie wielkości) tyłek, brzuch i wg mnie za małe piersi.
Za to chyba mam całkiem niezłe nogi w okolicy kostek ;p

I co? Mogę się tak pokazać rodzinie męża?

Aha - pasek nie taki, ale obecnie brak mi odpowiedniego w domu. Chodziło mi ogólnie o wersję z paskiem. Zresztą mam problem w jakim kolorze. Czarny?

Załączniki

• Czerwiec 002 w.jpg
    Czerwiec 002 w.jpg
    431,4 KB · Wyświetleń: 60
  • Czerwiec 005 w.jpg
    Czerwiec 005 w.jpg
    426,6 KB · Wyświetleń: 61
  • Czerwiec 012.JPG
    Czerwiec 012.JPG
    532,2 KB · Wyświetleń: 62
  • Czerwiec 013.JPG
    Czerwiec 013.JPG
    519,7 KB · Wyświetleń: 51
  • Czerwiec 014 w.jpg
    Czerwiec 014 w.jpg
    367,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Joaśko! Do Twojej oceny sylwetki dodam że masz nie za długą szyję. Masz też małe wcięcie w talii, ale masz zgrabna łydkę którą powinnaś odsłaniać już wyżej - widzę że ubierasz chociaż niewielkie obcasy co wydłuża Ci nogi :-) Ramiona grubsze ale czy widzisz nadgarstki i ręce do łokci? Są świetne :tak::tak: -rękawki 3/4 są dla Ciebie idealne!

Sukienka długa - przy krótkiej szyi mimo małego biustu musisz mieć chociaż niewielki dekolt- wyglądasz jakby Ci głowę ktoś nałożył wprost na ramiona. Zobacz na to co widać pod pachą? Nie wygląda taki kawałek estetycznie -dlatego lepsze są rękawki z cieniutkiego prześwitującego materiału (jak w sukienkach np ślubnych) Co do sukienki krótszej- na pierwszy plan rzucają się grubsze ramiona, potem za krótka szyja i reszta jak w sukience długiej. Pokazujesz tu kostki więc to na plus, ale żakiet raczej dłuższy a może lepiej cienki płaszcz o dole rozszerzającym się do kolan?

Zdaniem moim i Kasi w żadnej z tych sukienek nie rzucasz na kolana.

Że też udało Wam się dopatrzyć wcięcia w talii w ogóle.

Bardzo Wam dziękuję za ocenę!
W sumie potwierdziłyście moje wszystkie obawy.
Fajnie, jak tak ktoś obiektywnie powie, co widzi :)
Z nadgarstków też jestem dumna, ale to niewiele - kostki u rąk i nóg tylko się nadają do pokazywania :|

Na dekolty chętnie postawię ;p tylko w pracy z tym gorzej.

Czyli jednak zakupy mnie nie ominą.
A może to i dobrze

To i pewnie ja za niedługo pojawię się na tym wątku :tak:, tylko muszę się przygotować psychicznie na to co będzie po opublikowaniu ;-) mojego cielska :zawstydzona/y::-p:laugh2:.

reklama
W sumie, jak zrobisz sobie zdjęcia, to w dużej mierze dostrzeżesz wszystko, co dziewczyny napiszą.
Polecam pstrykanie fotek przed wyjściem :)

Do góry