reklama
Ines wcale nie masz złej figury - masz zadbane jędrne ciało,świetny brzuch piersi w sam raz a większe uda i łydki wcale nie są tragiczne ;-) Masz wcięcie w talii - jednym słowem jesteś bardzo kobieca i powinnaś to pokazać.
Twoje łydki nie lubią niczego co je bardziej uwydatnia czyli : kiecek ze skosu, wąskich do połowy łydki, rybaczek do połowy łydki (jeżeli już musisz wybieraj raczej tuż za kolano i do tego niewielki obcas -koturn,) butów z paskiem zapinanym na kostce i szpilek, legginsów i spodni zwężanych dołem.
Odpowiednie dla Ciebie są:
-spodnie długie i rozszerzane
-spódnica w kształcie litery A ,im szersza spódnica tym nogi wydadzą się szczuplejsze
-botki
Kilka propozycji ubrań dla Ciebie. Jak widzisz sukienka która kupiła s to dobry wybór. Kostium jest ok!
Twoje łydki nie lubią niczego co je bardziej uwydatnia czyli : kiecek ze skosu, wąskich do połowy łydki, rybaczek do połowy łydki (jeżeli już musisz wybieraj raczej tuż za kolano i do tego niewielki obcas -koturn,) butów z paskiem zapinanym na kostce i szpilek, legginsów i spodni zwężanych dołem.
Odpowiednie dla Ciebie są:
-spodnie długie i rozszerzane
-spódnica w kształcie litery A ,im szersza spódnica tym nogi wydadzą się szczuplejsze
-botki
Kilka propozycji ubrań dla Ciebie. Jak widzisz sukienka która kupiła s to dobry wybór. Kostium jest ok!
Załączniki
Aluśka dziś mimo że weekend mamy z Kasia pracowity dzionek :-) Mimo że to mnie prosiłaś o radę Kasia mi pomogła utwierdzić się w przekonaniu że nie mylę się co do Twojej figury.
Masz szczupłą budowę ciała więc łatwo coś dopasować - jednak wąskie biodra i brak talii, a biust nie za duży, ale ładne przedramiona i nogi. Zalecamy :
-Asymetryczne kroje
-Kanciaste ubrania
-Koszule
-Marynarki z szerokimi klapami
-Spódnice z klinów i z plisami
i nie szalej z dekoltami ;-)
Masz szczupłą budowę ciała więc łatwo coś dopasować - jednak wąskie biodra i brak talii, a biust nie za duży, ale ładne przedramiona i nogi. Zalecamy :
-Asymetryczne kroje
-Kanciaste ubrania
-Koszule
-Marynarki z szerokimi klapami
-Spódnice z klinów i z plisami
i nie szalej z dekoltami ;-)
Załączniki
PODSUMOWANIE TESTU „JAK DOBRZE WYGLĄDAĆ”
Test był aktywny 4-ry tygodnie, został wypełniony 54-y razy. Najlepszy wynik to 174 pkt a najgorszy 40- rozpiętość jest więc duża. Aż 91% wypełniających test wie od czego zależy dobry wygląd a aż 76% uważa że ubiera się w to w czym i dobrze się czuja i nieźle wyglądają, tylko ciekawe dlaczego nie przekłada się to na szczegółowe pojęcie o dobrym dopasowaniu ubrań do sylewetki, chociaż aż 83% uważa, że od tego zależą wszystkie sprawy? ;-) A więc :
-70% ufa na zakupach tylko sobie
-93% wie jaką bluzkę ubrać mają biuściaste ;-)
-69% zna sposoby na małe piersi
- a 48% nie ubrała by stanika gdyby miała fajne piersi (to pytanie zadecydowało o tym że nikt nie zdobył max ilości pkt ;-)
-46% nie ma pojęcia o tym kto powinien nosić golfy
-94% wie jak ubrać grube ramiona
-89% wie co ubrać na dużą pupę
-87% zna sposób na pokazanie talii
-aż 42% nie potrafi stworzyć wrażenia długich nóg
-ale 94% wie jak zakryć fałdki na brzuchu
-80% dobrze doradziło by mi jak ukryć moje grube uda
-17% nie wie jak wydłużyć krótka szyję
-dużo problemów stwarzają grube łydki i kostki – tylko 41% wie jak odwrócić od nich uwagę
Nie jest dla mnie zaskoczeniem że 67% nie jest zadowolonych ze swojego wyglądu i chce pokazać ładniejsze a schować brzydsze części ciała. I cieszy fakt że taki sam procent chce poznać sposoby na osiągniecie tego ale tylko 26% odważyłaby się spotkać z profesjonalnym stylistą.
Bardzo dziękujemy za fajna zabawę. Mamy nadzieje że test chociaż trochę pozwolił Wam odpowiedzieć na pytanie "Czy wiesz jak dobrze wyglądać?„
Test był aktywny 4-ry tygodnie, został wypełniony 54-y razy. Najlepszy wynik to 174 pkt a najgorszy 40- rozpiętość jest więc duża. Aż 91% wypełniających test wie od czego zależy dobry wygląd a aż 76% uważa że ubiera się w to w czym i dobrze się czuja i nieźle wyglądają, tylko ciekawe dlaczego nie przekłada się to na szczegółowe pojęcie o dobrym dopasowaniu ubrań do sylewetki, chociaż aż 83% uważa, że od tego zależą wszystkie sprawy? ;-) A więc :
-70% ufa na zakupach tylko sobie
-93% wie jaką bluzkę ubrać mają biuściaste ;-)
-69% zna sposoby na małe piersi
- a 48% nie ubrała by stanika gdyby miała fajne piersi (to pytanie zadecydowało o tym że nikt nie zdobył max ilości pkt ;-)
-46% nie ma pojęcia o tym kto powinien nosić golfy
-94% wie jak ubrać grube ramiona
-89% wie co ubrać na dużą pupę
-87% zna sposób na pokazanie talii
-aż 42% nie potrafi stworzyć wrażenia długich nóg
-ale 94% wie jak zakryć fałdki na brzuchu
-80% dobrze doradziło by mi jak ukryć moje grube uda
-17% nie wie jak wydłużyć krótka szyję
-dużo problemów stwarzają grube łydki i kostki – tylko 41% wie jak odwrócić od nich uwagę
Nie jest dla mnie zaskoczeniem że 67% nie jest zadowolonych ze swojego wyglądu i chce pokazać ładniejsze a schować brzydsze części ciała. I cieszy fakt że taki sam procent chce poznać sposoby na osiągniecie tego ale tylko 26% odważyłaby się spotkać z profesjonalnym stylistą.
Bardzo dziękujemy za fajna zabawę. Mamy nadzieje że test chociaż trochę pozwolił Wam odpowiedzieć na pytanie "Czy wiesz jak dobrze wyglądać?„
Marta1981
Rodzyneczka
A wiesz,że mi też.
Obawiam sie,ze nie;-);-)heheh....zalewacie?
reklama