reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
No i trafiłam na sukienkę która mi się w miarę spodobała i.... kupiłam :sorry2: Jest ok czy mam oddać? ;-) :-D (sama sobie fotki robiłam więc kiepskie :baffled:ale chyba coś widać?)

Aha, dodam, że podoba mi się bardzo krój a... niespecjalnie wzorek na materiale :-( Najwyzej jak sie nie przekonam to ufarbuje :-)

reklama
Ines wcale nie masz złej figury - masz zadbane jędrne ciało,świetny brzuch piersi w sam raz a większe uda i łydki wcale nie są tragiczne ;-) Masz wcięcie w talii - jednym słowem jesteś bardzo kobieca i powinnaś to pokazać.
Twoje łydki nie lubią niczego co je bardziej uwydatnia czyli : kiecek ze skosu, wąskich do połowy łydki, rybaczek do połowy łydki (jeżeli już musisz wybieraj raczej tuż za kolano i do tego niewielki obcas -koturn,) butów z paskiem zapinanym na kostce i szpilek, legginsów i spodni zwężanych dołem.
Odpowiednie dla Ciebie są:
-spodnie długie i rozszerzane
-spódnica w kształcie litery A ,im szersza spódnica tym nogi wydadzą się szczuplejsze
-botki

Kilka propozycji ubrań dla Ciebie. Jak widzisz sukienka która kupiła s to dobry wybór. Kostium jest ok!

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    2,1 KB · Wyświetleń: 124
  • 2.JPG
    2.JPG
    3,5 KB · Wyświetleń: 121
  • 3.JPG
    3.JPG
    3,1 KB · Wyświetleń: 127
  • 4.JPG
    4.JPG
    9 KB · Wyświetleń: 26
  • 5.JPG
    5.JPG
    4,3 KB · Wyświetleń: 125
Aluśka dziś mimo że weekend mamy z Kasia pracowity dzionek :-) Mimo że to mnie prosiłaś o radę Kasia mi pomogła utwierdzić się w przekonaniu że nie mylę się co do Twojej figury.
Masz szczupłą budowę ciała więc łatwo coś dopasować - jednak wąskie biodra i brak talii, a biust nie za duży, ale ładne przedramiona i nogi. Zalecamy :
-Asymetryczne kroje
-Kanciaste ubrania
-Koszule
-Marynarki z szerokimi klapami

-Spódnice z klinów i z plisami
i nie szalej z dekoltami ;-)

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    2,2 KB · Wyświetleń: 122
  • 2.JPG
    2.JPG
    9,3 KB · Wyświetleń: 27
  • 3.jpg
    3.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 26
PODSUMOWANIE TESTU „JAK DOBRZE WYGLĄDAĆ”

Test był aktywny 4-ry tygodnie, został wypełniony 54-y razy. Najlepszy wynik to 174 pkt a najgorszy 40- rozpiętość jest więc duża. Aż 91% wypełniających test wie od czego zależy dobry wygląd a aż 76% uważa że ubiera się w to w czym i dobrze się czuja i nieźle wyglądają, tylko ciekawe dlaczego nie przekłada się to na szczegółowe pojęcie o dobrym dopasowaniu ubrań do sylewetki, chociaż aż 83% uważa, że od tego zależą wszystkie sprawy? ;-) A więc :
-70% ufa na zakupach tylko sobie
-93% wie jaką bluzkę ubrać mają biuściaste ;-)
-69% zna sposoby na małe piersi
- a 48% nie ubrała by stanika gdyby miała fajne piersi (to pytanie zadecydowało o tym że nikt nie zdobył max ilości pkt ;-)
-46% nie ma pojęcia o tym kto powinien nosić golfy
-94% wie jak ubrać grube ramiona
-89% wie co ubrać na dużą pupę
-87% zna sposób na pokazanie talii
-aż 42% nie potrafi stworzyć wrażenia długich nóg
-ale 94% wie jak zakryć fałdki na brzuchu
-80% dobrze doradziło by mi jak ukryć moje grube uda
:tak::tak:
-17% nie wie jak wydłużyć krótka szyję
-dużo problemów stwarzają grube łydki i kostki – tylko 41% wie jak odwrócić od nich uwagę
Nie jest dla mnie zaskoczeniem że 67% nie jest zadowolonych ze swojego wyglądu i chce pokazać ładniejsze a schować brzydsze części ciała. I cieszy fakt że taki sam procent chce poznać sposoby na osiągniecie tego ale tylko 26% odważyłaby się spotkać z profesjonalnym stylistą.

Bardzo dziękujemy za fajna zabawę. Mamy nadzieje że test chociaż trochę pozwolił Wam odpowiedzieć na pytanie "Czy wiesz jak dobrze wyglądać?„

A ja chciałam powiedzieć, że wydaje mi się, że dostałam chyba nie ten test z odpowiedzimi. :sorry: Wydaje mi się, że inaczej odpowiadałam...:blink::-p:rofl2:

reklama
Faktycznie coś sie pokręciło komputerowi, zamienił kolejność pytań. Jednak w danym pytaniu punktacja jest taka jak ma być i nie wpłynęło to na Wasze wyniki Marta Bodzia i Asiulinka:-p:-p:-p :-D:-D

Do góry