reklama
Sewuś a o jakim zielu Ty myślałaśCzytam.... nowy watek.... z ziolami za pan brat mysle ..... o co chodzi a tu o takie ziola chodzi ;-)
Super watek
no nijak o nim zapomnieć nie mogę;-)Madzka27 widze, ze nie daje ci spokoju to czarcie zebro:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Szanowna Pani Marto!
Nie jestem już najmłodsza i zaczyna mi dokuczac skleroza Co by Pani polecała na tę przypadłośc
Nie jestem już najmłodsza i zaczyna mi dokuczac skleroza Co by Pani polecała na tę przypadłośc
Marta1981
Rodzyneczka
Droga Pani.
Polecic mogę przetacznik leśny. W lecznictwie ludowym stosowany był jako środek poprawiający przemianę materii w zmęczeniu i osłabieniu wiosennym oraz jako środek ogólnie odtruwający w celu oczyszczenia krwi. Ma on wspaniałe działanie lecznicze w przypadku nerwowości,wynikającej ze zmęczenia pracą umysłową(przy 2 beboków to oczy trzeba miec dookoła głowy).Pozwala on zachowac dobrą pamięc,usuwa uczucie zawrotów głowy,a zmieszany z liścmi selera usuwa neurastenię(postac nerwicy),jak również melancholię.Jedna szklanka herbatki wypita wieczorem przed snem dokonuje prawdziwych cudów.
Polecic mogę przetacznik leśny. W lecznictwie ludowym stosowany był jako środek poprawiający przemianę materii w zmęczeniu i osłabieniu wiosennym oraz jako środek ogólnie odtruwający w celu oczyszczenia krwi. Ma on wspaniałe działanie lecznicze w przypadku nerwowości,wynikającej ze zmęczenia pracą umysłową(przy 2 beboków to oczy trzeba miec dookoła głowy).Pozwala on zachowac dobrą pamięc,usuwa uczucie zawrotów głowy,a zmieszany z liścmi selera usuwa neurastenię(postac nerwicy),jak również melancholię.Jedna szklanka herbatki wypita wieczorem przed snem dokonuje prawdziwych cudów.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo za wyczerpującą i pełną odpowiedź Jutro ruszę na poszukiwania owego ziela
Droga pani Marto!!! Zauwazylam,ze mimo mych usilnych staran moj brzusek rosnie zamiast malecI nie jest tego przyczyna ,ze zostal zamieszany ale, moj nieustajacy apetyt.Czy moglaby pani polecic mi jhakies ziolo na zmniejszenie wilczego wprost apetytu???I na pozbycie sie zbytniego roztrzepanai???
katrinm5
Fan(ka)
A o to rodzinka w komplecie co rzadko sie zdarza:-)
reklama