Jest prawie tak jak pisze Joaśka, jak patrzysz na zdjęcie to wtedy można nabrać większego samokrytycyzmu - ja tak kupuje ubrania -w sklepie mierzę i patrzę czy dobry rozmiar, w domu robię sobie zdjęcie i jak nie podobam się sobie na zdjęciu oddaję :-)(naturalnie nie zdjęcie a ciuszek )
reklama
Zapraszam wszystkie mamy siedzące w domu i nie tylko te na pogaduchy o zorganizowaniu czasu dla siebie po porodzie.Nie które kobiety nie maja na to czasu,żeby zrobic sobie makijaż czy nałożyc maseczkę!!!Dlaczego nowo upieczone mamy mają byc gorsze od innych???
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Właśnie okrzyknięto mnie Personalnym Doradcą ds. Roślin Leczniczych.
Czekam na pytania związne z działaniem i właściwościami ziół dostępnych w stanie naturalnym(np.rosnące na łące) czy też tych kupionych w aptece.Lub też odwrotnie do schorzenia poradzę jakąś roślinę.Wpisujcie nazwy botaniczne a nie zwyczajowe bo potem różnie nieprzyjemne sytuacje wychodzą.
Porady mają charakter czysto informacyjny i przed zastosowaniem należy skonsultowac z lekarzem lub farmaceutą.
Czekam na pytania związne z działaniem i właściwościami ziół dostępnych w stanie naturalnym(np.rosnące na łące) czy też tych kupionych w aptece.Lub też odwrotnie do schorzenia poradzę jakąś roślinę.Wpisujcie nazwy botaniczne a nie zwyczajowe bo potem różnie nieprzyjemne sytuacje wychodzą.
Porady mają charakter czysto informacyjny i przed zastosowaniem należy skonsultowac z lekarzem lub farmaceutą.
szanowna Pani chciałabym się dowiedzieć czegoś bliżej o ostrożeniu polnym. Czy to prawda , że pomaga odczyniać uroki rzucone przez złych ludziWłaśnie okrzyknięto mnie Personalnym Doradcą ds. Roślin Leczniczych.
Ja rowniezszanowna Pani chciałabym się dowiedzieć czegoś bliżej o ostrożeniu polnym. Czy to prawda , że pomaga odczyniać uroki rzucone przez złych ludzi
Marta1981
Rodzyneczka
Prosssssssssssz
Ostrożeń polny
Nazywa się go czasem: oset warzywny, bodziak,czarcie żebro, drapacz łąkowy lub chrabust. ZASTOSOWANIE: w medycynie ludowej jest stosowane mycie głowy w odwarze z ziela przy schorzeniach zatok nosowych.W postaci sałaty lub jako warzywo pobudza apetyt, używany w zaburzeniach trawienia.
Ostrożeń polny
Nazywa się go czasem: oset warzywny, bodziak,czarcie żebro, drapacz łąkowy lub chrabust. ZASTOSOWANIE: w medycynie ludowej jest stosowane mycie głowy w odwarze z ziela przy schorzeniach zatok nosowych.W postaci sałaty lub jako warzywo pobudza apetyt, używany w zaburzeniach trawienia.
Marta1981
Rodzyneczka
Troszkę się spóźniłaś ;-)https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/co-robicie-dla-siebie-14690/
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Droga Pani Marto. Wczoraj na zakupach w centrum handlowym moj 20mc synek Stasio zostal ociotowany. I tu moje pytanie - czy wykapanie go w wyzej wymienionym BODZIAKU sprawi ze sie odciotuje i polubi zakupy z mama??
eee to ja chyba zrezygnuje z doznań smakowych bodziaka bo na diecie jestem;-)W postaci sałaty lub jako warzywo pobudza apetyt, używany w zaburzeniach trawienia.
dziękuję redakcji za szybka i wyczerpującą odpowiedź;-)
reklama
Odmawiam co by uzywano mnie do kapieli.Natomiast bardzo chetnie Stasia utule, wyacluje i przeprowadze rozmowe.;-);-);-)Uzywajac do odciotowania moich czrodziejskich rak.Droga Pani Marto. Wczoraj na zakupach w centrum handlowym moj 20mc synek Stasio zostal ociotowany. I tu moje pytanie - czy wykapanie go w wyzej wymienionym BODZIAKU sprawi ze sie odciotuje i polubi zakupy z mama??
No ja mam nadzieje,ze gryzc mnie nie bedziesz;-);-)eee to ja chyba zrezygnuje z doznań smakowych bodziaka bo na diecie jestem;-)
dziękuję redakcji za szybka i wyczerpującą odpowiedź;-)
Ostatnia edycja: