reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
A wiec ;-)sorry ze tak duzo czasu mi to zabralo, ale masz dluuugie nogi i zlustrowanie ich troszku trwalo.
Zatem jako posiadaczka szerokich bioder musisz zapomniec o spodniach biodrowkach.:tak: Zeby je zniwelowac polecam rozszerzane spodnie i dzwony. Spodniczki odpowiednie dla Ciebie to te o linii A (kilka postow wstecz Meg takowe prezentuje). Jesli chodzi o zakiety to polecamy dlugie albo plaszcze dopasowane w talii. Bluzki i sukienki ->kopertowe albo empire sa bardzo odpowiednie dla Twojej sylwetki, no i oczywiscie do stanu w ktorym sie znajdujesz. Niedlugo brzuszek sie wyraznie zaokragli takze bluzeczki odcinane pod biustem beda strzalem w 10!!
Nu, to chyba byloby wszystko, jak masz jeszcze jakiekolwiek pytanka to wal smialo :-)

reklama
kiecuchaku4.jpg

co mi się nie podoba:
-mały biust
- ramiona też jakoś dziwnie wyglądają tej sukience:dry:

- moja głowa taka dziwnie malutka sie wydaje jak mam związane włosy:szok::szok:

Czekam na opinię :tak:

Aluśka niestety nie wyglądasz w tej sukience dobrze. Figurę masz zgrabną (proporcje głowy są ok :-) a ramiona masz bardzo ładne) ale to jakby nie na Ciebie szyta kiecka. Domyślam się że nie planowałaś zakupu nowej więc...
Ta sukienka więcej odsłania niż zasłania - odważny dekolt (nie wiem czy wygodny w tańcach wywijańcach ;-), ramiona i plecy oraz spory kawałek nogi. Co tu dużo mówić-kiecka dla odważnych! A Jak Ty się w niej czujesz? Mnie najbardziej razi właśnie mały biust w dużym opakowaniu. Jaki masz biustonosz? są takie specjalne do sukienek odsłaniających plecy i można też włożyć wkładki żelowe, ale pytanie czy chcesz? Jeżeli tak do dołóż jeszcze długi sznur pereł albo ładny naszyjnik ....ale jeżeli źle się w niej czujesz to przemyśl zakup innej.
Jeżeli zdecydujesz się kupić inną kup coś o nieskomplikowanym kroju z lejącego materiału - odsłanianie dużej ilości ciała może niektórych gorszyć (jakieś ciotki i babki np), lepiej odsłonić kawałek dekoltu a sukienkę mieć za kolano albo w krótszej kiecce nie szaleć z dekoltem. Proste fasony są praktyczne i można potem nosić takie sukienki z różnymi modnymi w sezonie dodatkami.

Daj znak co zdecydowałaś :-)

Meg nie wiem czy mam na tyle odwagi żeby się w niej pokazać publicznie:dry: chociaż w gronie ponad 250 osób mogę przecież zostać w ogóle nie zauważona:tak:
stanika odpowiedniego do tego typu sukienki nie mam dla tego też nie robiłam zdjęcia tyłu bo widać było by zapięcie a przecież nie o to chodzi:dry:
Na wesele idziemy z Amandą więc potrzebuje sukienki w której będę się czuła wygodnie i będę mogła "biegać"w niej za moją córunią bez obawy że coś mi się przez przypadek wysunie lub rozepnie :tak:chociaż jeszcze nie wiem czy w tym czasie będzie już chodzić no ale w takim tempie jak ona sie rozwija wszystko jest możliwe:tak:;-)
Jak sama stwierdziłaś nie wyglądam w niej dobrze i nie za dobrze się w niej czuję więc jednak poszukam czegoś bardziej odpowiedniego dla siebie :tak: może za parę lat ją założę:tak::-);-) jak przód się nie co wypukli:laugh2::laugh2::-p

Napisałam masło maślane ale mam nadzieję że mnie rozumiesz:tak: wszystkiego argumentu przemawiają za nową kiecuchą ale czy uda mi się dobra taką dopasowaną do mojej figury :dry:

Aluśka wszystko zrozumiałam ;-) A co do zakupów nowej...możemy Ci podpowiedzieć czego szukać. Poza tym masz naprawdę świetną figurę! A już w czerwcu zaczną sie sezonowe wyprzedaże -lubimy je z Kasią bo to świetna okazja na zakup markowych ciuszków w rozsądnych cenach :-)

Super wątek i bardzo fajny test! Dostałam 174 pkt. ;-) Może i ja wstawię niedługo swoją fotkę to mi coś doradzicie :tak:Moją największą zmorą od zawsze są duże łydki - kompletnie nie wiem jak je ubierać żeby nie wyglądały tak źle :baffled: a od niedawna spasiona pupa ;-) Obecnie się odchudzam i nienajgorzej mi idzie!

Ines bardzo dziękujemy :-) Wklej zdjęcie - zobaczymy czy przesadzasz czy też coś innego zauważymy ;-)

Drogie koleżanki i fanki dobrego wyglądu!
Ponieważ ciepłe dni zagościły na dobre (przynajmniej w Polsce;-) ) coraz częściej będziemy odsłaniać swoje ciało. Mimo, że możemy być z tego czy owego niezadowolone pokażmy jego kawałek słońcu :-) A że w niedzielę (dokładnie 4 tygodnie będzie trwał) zamykam test - ostatnia chwila na sprawdzenie się. Jednocześnie dodam że to nie ostatni nasz test ;-) Będziemy się starać Wam pomagać jak tylko czas nam na to pozwoli....

reklama

Czekam na radę czy mam kupować nowy kostium kąpielowy czy może w tym aż tak bardzo nie straszę? ;-) No i to co już pisałam wyżej, w co polecacie ubierać dość potężne łydki żeby wyglądały lepiej? Aha a jaką byście polecały taką codzienną sukienkę letnią? Najchętniej długą do kostek, tylko jaki krój? Jeśli chodzi o styl to lubie ciuchy w stylu bojówek itp.

Do góry