reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
Ja też dostałam zamienione odpowiedzi testu ;-) :-p:-p;-):tak::tak::tak:

Megusek, dzięki wielkie za ocenę i rady! W sumie to ubieram się tak mniej więcej jak napisałaś, więc chyba jest ok :-):happy2: Mam tylko do Ciebie pytanko jakie botki byś mi polecała? Możesz wkleić przykładową fotkę?

reklama
Ines ogromnie się cieszę że wiesz co powinnaś nosić aby lepiej wyglądać :-)
Co do botków to akurat nie mam chwili żeby szukać konkretnych fasonów, ale wkleję jedną stronę z książki "Jak się nie ubierać"S&T i zobacz na przykładzie :-)
Pozdrawiam

Załączniki

• botki.JPG
    botki.JPG
    82,4 KB · Wyświetleń: 37
Też dostałam nieswoje odpowiedzi ;p

No i teraz moja kolej. Oczywiście przede mną wesele.
Do wyboru mam 2 sukienki. Chwilowo wolałabym nie kupować nowych, no ale jeśli trzeba będzie, to trudno.
Coś o moim wyglądzie? Grube ramiona (niestety sukienki są bez rękawków), grube uda, niezły (w sensie wielkości) tyłek, brzuch i wg mnie za małe piersi.
Za to chyba mam całkiem niezłe nogi w okolicy kostek ;p

I co? Mogę się tak pokazać rodzinie męża?

Aha - pasek nie taki, ale obecnie brak mi odpowiedniego w domu. Chodziło mi ogólnie o wersję z paskiem. Zresztą mam problem w jakim kolorze. Czarny?

Załączniki

• Czerwiec 002 w.jpg
    Czerwiec 002 w.jpg
    431,4 KB · Wyświetleń: 55
  • Czerwiec 005 w.jpg
    Czerwiec 005 w.jpg
    426,6 KB · Wyświetleń: 56
  • Czerwiec 012.JPG
    Czerwiec 012.JPG
    532,2 KB · Wyświetleń: 56
  • Czerwiec 013.JPG
    Czerwiec 013.JPG
    519,7 KB · Wyświetleń: 48
  • Czerwiec 014 w.jpg
    Czerwiec 014 w.jpg
    367,4 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Joaśko! Do Twojej oceny sylwetki dodam że masz nie za długą szyję. Masz też małe wcięcie w talii, ale masz zgrabna łydkę którą powinnaś odsłaniać już wyżej - widzę że ubierasz chociaż niewielkie obcasy co wydłuża Ci nogi :-) Ramiona grubsze ale czy widzisz nadgarstki i ręce do łokci? Są świetne :tak::tak: -rękawki 3/4 są dla Ciebie idealne!

Sukienka długa - przy krótkiej szyi mimo małego biustu musisz mieć chociaż niewielki dekolt- wyglądasz jakby Ci głowę ktoś nałożył wprost na ramiona. Zobacz na to co widać pod pachą? Nie wygląda taki kawałek estetycznie -dlatego lepsze są rękawki z cieniutkiego prześwitującego materiału (jak w sukienkach np ślubnych) Co do sukienki krótszej- na pierwszy plan rzucają się grubsze ramiona, potem za krótka szyja i reszta jak w sukience długiej. Pokazujesz tu kostki więc to na plus, ale żakiet raczej dłuższy a może lepiej cienki płaszcz o dole rozszerzającym się do kolan?

Zdaniem moim i Kasi w żadnej z tych sukienek nie rzucasz na kolana.

Że też udało Wam się dopatrzyć wcięcia w talii w ogóle.

Bardzo Wam dziękuję za ocenę!
W sumie potwierdziłyście moje wszystkie obawy.
Fajnie, jak tak ktoś obiektywnie powie, co widzi :)
Z nadgarstków też jestem dumna, ale to niewiele - kostki u rąk i nóg tylko się nadają do pokazywania :|

Na dekolty chętnie postawię ;p tylko w pracy z tym gorzej.

Czyli jednak zakupy mnie nie ominą.
A może to i dobrze

To i pewnie ja za niedługo pojawię się na tym wątku :tak:, tylko muszę się przygotować psychicznie na to co będzie po opublikowaniu ;-) mojego cielska :zawstydzona/y::-p:laugh2:.

reklama
W sumie, jak zrobisz sobie zdjęcia, to w dużej mierze dostrzeżesz wszystko, co dziewczyny napiszą.
Polecam pstrykanie fotek przed wyjściem :)

Do góry