reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
attachment.php

attachment.php

77277d1210231421-mamy-siedzace-w-domach-z-dziecmi-obraz-295-1.jpg

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Cara, po dokładnym zlustrowaniu Twojej sylwetki moge Ci napisać jedno. :tak:Jeśli stoisz, to lepiej usiądź i pamiętaj, że zasada jest taka, że na forum ogólnym piszemy miłe komplementy, a tu szczerą i czasem bolesną prawdę.:tak:
Rozpocznijmy więc ową lustrację. Od góry widzę długą szyję, wąskie barki, szczupłe ręce, ładny biust i fajne wcięcie w talii. Dalej niestety juz nie jest tak fajnie bo masz szeeerokie biodra. Ale to żaden dramat, bo nawet wielkie gwiazdy filmowe wykorzystują to jako atut. Kluczem jest właściwe odzianie. Dalej widzimy juz tylko dłuuugie nogi, które potrafisz pokazać.
Właściwie jestes w tak dobrej sytuacji, że możesz nosić prawie wszystko.Unikaj tylko
spódnic oraz sukni szytych ze skosu - chyba że chcesz żeby wszyscy widzieli najwiekszy defekt Twojej sylwetki.
Unikaj tez zakietów do bioder i pamietaj że spodnice w kształcie A pomagaja równoważyć Twoje kształty podobnie jak spodnie rozszerzane albo dzwony. To tyle. Starczy??

Ok moja kolej na lustrację:-p Oto mój zestaw komunijny:
HPIM6611.jpg

HPIM6613.jpg

HPIM6615.jpg

HPIM6616.jpg

no i buty
HPIM6617.jpg

HPIM6618.jpg

oczywiście fryzura "domowa";-) a do tego dojdzie jakaś biżuteria:tak: Proszę o łagodny wyrok:rofl2:

Sikorka jestem pod wrażeniem! Nie pisałam wcześniej bo mi uciekło na temat Twojego balejażu- super rozświetlił twarz! BRAVO!
Zestaw bardzo elegancki, żakiet ma ładny kołnierz i poły które rozchodzą się na zewnątrz dając efekt kobiecych kształtów :-) Dla Twojej figury ta długość jest idealna! Sukienka - bardzo praktyczna -założysz ją jeszcze nie raz. Drapowanie na biuście skupia uwagę i dodaje tej prostej przecież sukience niezwykłości. Długość za kolano -super! Buty bardzo ładne, obcas wysmukla łydkę. Jeszcze torebka i możesz iść! :-):tak::tak:

Moja siostra Kasia Irlandka przez jakiś czas nie będzie mogła tak jak teraz doradzać. Nie ma stałego dostępu do neta. Ja jednak jestem ;-)

Zachęcam do udziału w teście Jak dobrze wyglądać? - Test. Nie obawiajcie się, że wyniki ujrzą światło dzienne - podam raczej ogólne podsumowanie i opis tego z czym było najwięcej problemów.
Sam test nie pomoże zrozumieć czego nie powinnyśmy nosić a co jest dla nas wskazane chociażby dlatego, że niektóre zalecenia wykluczają inne. Tak jak i w życiu trzeba czasem pójść na kompromis. Niezbyt dobry wynik testu -poniżej 140 pkt - może dać nam do myślenia tylko....

reklama
Do góry