reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
h_m_do_kolan.jpg
Spódnica o linii A, proszę

reklama
Witam :-) Właśnie wynalazłam wątek, jest rewelacyjny.
Wrzucam fotki które udało mi sie wykopać, nie są pewnie najlepsze, zdjęć w kostiumie kąpielowym nie posiadam niestety :-(
Dodam z opisu - 174 cm wzrostu, ok. 74 kg (w stanie normalnym, obecnie przyrastam, jak widać po suwaczku ;-)), rozmiar 42. Szerokie barki, grubawe ramiona, duży biust (85D), brzuch o dziwo płaski (nie wiem czy tak zostanie ;-)), szerokie biodra i z tyłu takie wałeczki tłuszczu nad biodrami, chuderlawe uda, łydki jak widać. Obcasy wysokie odpadają, bo mam małżonka wzrostu nikczemnego..

Proszę o poradę, szczególnie jakie nosić żakiety (nie mogę dobrać jakoś), sukienki, spodnie, bluzki mile widziane. A może jaka fryzura? Mam cienkie włosy, płowy blond z natury. :-) A jaka biżuteria by pasowała?

Witaj Kasiu :-)
Dziękujemy za miłe słowa do nas skierowane :-) Gratulujemy również!!! :-)
Opisując Twoją figurę nie jesteś obiektywna i nie dziwimy Ci się bo każda z nas wyolbrzymia swoje wady budowy…no ale od czego masz nas? :-)
Masz nie za długą szyję, ale bardzo ładny dekolt (co widać jak ubierasz sukienki jak ta którą masz na drugim foto). Pełny duży biust to zaleta, uwierz mi że można mieć większy a Twój jest naprawdę ok.!Ramiona szerokie ale nie grube! Nie wiem czy słabo widzę czy na tych zdjęciach to słabo widać ale i wcięcie w talii masz małe ale brzuch faktycznie super! Jesteś wysoka więc Twoje szerokie biodra nie rzucają się tak w oczy. Nogi masz wspaniałe do sukienek i spódnic!
No to teraz szczegóły /masz świetny wynik testu więc większość rad nie będzie nowością :-)/
-krótka szyja nie lubi niczego co ją skraca -golfów, stójek, obroży, koralików jak obroża krótkich i apaszek, ale lubi-jak najwięcej odsłonięty dekolt, podniesione kołnierze z odpiętą bluzką, szerokie i serkowe głębokie dekolty a biżuterię dyskretną i delikatną.
-do szerokich ramion większość od tego co do szyi też się odnosi, nie noś tylko bufek w rękawach i dekoltów blisko szyi

A jak masz odziać resztę ciała podpowie Kasia :-)

reklama
Do góry