reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Antosia-27 tydzień 1000 gram

reklama
Dziekuję za relację i chyba skuszę się na wizytę u niej. Zawsze to inne spojrzenie na maluszka i jego problemy. Dziękuję

My wczoraj zaszczepiliśmy się. No i nasz pediatra nam zwrócił uwagę na ten objaw w oczach, ale mówił, że to może samo minie. Skoro USG są ok...Ale ja oczywiście już świruję...

To nie świruj ;) Jesli usg główki jest ok to nie ma się czym martwić. Któraś z mam miała ten problem, chyba amethys?, ale na dzień dzisiejszy wszystko jest w porządku. Mój Wojtuś też miał czasem takie spojrzenie ale mu przeszło, i u Was będzie dobrze, zobaczysz.
A o ten pulsoksymetr cisnę męża, żeby się sprężył.

U nas też była nieznacznie poszerzona.
A Ewansa kiedykolwiek Wam podawali? Czy odpuścili ze względu na niewielkie tylko poszerzenie?

Evansa w szpitalu zawsze nam liczyli. na początku Evans był bardzo duży. ostatni Evans jaki mi podali to 0,32. Potem były jeszcze 2 USG w szpitalu i juz mi nie policzyli bo było tak małe to poszerzenie. I USG z grudnia (byłam podczas badania i rozmawiałam z lekarką) wykazywało nieznaczne poszerzenie i zaokrąglenie rogów. P. neurolog, jak widziała to usg to powiedziała, że to już nawet nie poszerzenie a tylko to zaokrąglenie rogów.

reklama
Do góry