reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 059
reklama
U nas z pierwszym synkiem było na początku :":-(pod górkę"3 cykle i nic,zaczął boleć mnie brzuch poszłam do swojego lekarza i okazało się że mam torbiele na szyjce i to może mi przeszkadzać .Zrobiłam zabieg usunięcia we wrześniu,i w grudniu udało się :-)Po 8 miesiącach urodził się Maciuś ma teraz 6 lat.
A z drugim synusiem też długo się staraliśmy bo dopiero w 9 cyklu nam się udało:-) jacy byliśmy szczęśliwi że udało się bo już zaczęłam się bać że coś nie tak.:baffled:I mamy dwóch najwspanialszych łobuziaków Maciusia 6 lat i Emilka 10 miesięcy.

ja od 5 miesiecy nie moge zajsc w ciaze teraz mam od 4 dni plamienie ide dzis do lekarza dowiedziec sie co sie ze mna dzieje :(

Nam się udało w pierwszym cyklu. Byłam zaskoczona i zszokowana jak miesiączka mi się spóźniła. Bo nawet żeśmy się specjalnie nie starali. Po prostu się nie zabezpieczaliśmy. Ale nie było kontroli dokładnej owulacji. Ja mam PCO i z racji tego prowadzilam kalendarzyk i pomiary by sie dowiedziec czy cykle sa owulacyjne itp. A mojego kalendarzyka wynika żeśmy nawet w dzien szczytu owulacyjnego sie nie kochali :) a fasolka wyszla :) jestem przeszczęśliwa. Bo jak sie dowiedzialam o chorobie to myślalam ze będa problemy czy trudności. Ale dzieki Bogu sie udało i wierzę ze wszystko będzie dobrze.

Ho ho nam też w pierwszym cyklu od razu po odstawieniu tabletek:szok: które brałam przez trzy miesiące tylko bo wcześniej była przerwa a wcześniej przez rok brałam. Druga ciąża to ... wpadka ale oczekiwana.:-p:-);-)

Mnie przy pierwszej ciąży udało się w 5 cyklu a teraz staram się o drugą dzidzię już ponad rok i nic. Właśnie zaczynam pierwszy cykl z clostilbegyt i luteiną. Pozdrawiam.

reklama
Do góry