reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
No i bardzo dobrze. Lepiej wczesniej niz za pozno1 cykl zacznę właśnie szybciej, a drugi już później jak owulacja będzie długo po okresie.
U mnie zazwyczaj to 12 dzień bądź 13cyklu, jak mi owulacja wyskakuje. W zależności od tego jaki akurat mam cykl
Motylekkk
Fanka BB :)
Chociaż mam nadzieję ze 2 cyklu staran nie będzieNo i bardzo dobrze. Lepiej wczesniej niz za pozno
Nadzieja matka głupich, ale bylo by to ogromne szczęście, wkoncu mieć 2 kreski na teście ciążowym.
rossig
DziękiJa w ogole nabialu np nie jem przez nietolerancje pokarmową ale wapń dziwnym cudem mam na gornej granicy
Ps sliczna beta. Krwawienie moze przez to ze ostatnio zrobil sie jakis krwiaczek. Niektore kobiety miewaja takie krwawienia. Wazne ze beta rosnie
Ojej to fajnie z tym wapniem a skąd wiesz ile masz? Zlecił Ci lekarz podczas badań czy sama od siebie zrobiłaś?
Ja się dziś zmusiłam do wypicia jednej szklaneczki maślanki i ble... Zrobiłam zapiekankę chłopską na obiad, żeby dużo wapnia było : pół kg sera, śmietana, 7 jajek to se trochę normę podciągnęłam
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak lekarz mi zlecal przy kazdym robieniu badan. Robie srednio co 3/6 miesiecy i ciagle w gornej granicy nie wiem jakim cudemDzięki
Ojej to fajnie z tym wapniem a skąd wiesz ile masz? Zlecił Ci lekarz podczas badań czy sama od siebie zrobiłaś?
Ja się dziś zmusiłam do wypicia jednej szklaneczki maślanki i ble... Zrobiłam zapiekankę chłopską na obiad, żeby dużo wapnia było : pół kg sera, śmietana, 7 jajek to se trochę normę podciągnęłam
Nadziejka90
Ja, ja, ja niedawno wcinałam bo dzisiaj ananaska dokupiłam.Kto jeszcze ze mną wcina?
rossig
He, aż mi źle, że tak mi się chce płakać z byle powodu. Bo odkąd się dowiedziałam o ciąży to ciągle byłam w euforii a tu taka zmiana frontu.Ja ogolnie tez mega placzliwa sie zrobilam i tez wszystko mnie rozczula poczekaj bo bedzie gorzej
Chcecie fajną książkę o odżywianiu w ciąży w pdf?
L
Lebkuchen_mum
Gość
No jasne dawajHe, aż mi źle, że tak mi się chce płakać z byle powodu. Bo odkąd się dowiedziałam o ciąży to ciągle byłam w euforii a tu taka zmiana frontu.
Chcecie fajną książkę o odżywianiu w ciąży w pdf?
rossig
Oby raczej nie bo na usg był jeden pęcherzyk ciążowy. Ale zarodka nie było jeszcze chyba widać (zapomniałam zapytać, a lekarz nic nie mówił). Ale to mogą być jednojajowe to wtedy by był jeden pęcherzyk ciążowyBeta pięknie przyrasta może bliźniaki ❤
reklama
rossig
Nie wiem czy można wkleić tu Wam książkę w pdf ze względu na prawa autorskie. Ale jest do pobrania za darmo z tego linku :No jasne dawaj
www.1000dni.pl
Ciekawa stronka tam znalazłam kalkulatory ciążowe i tego nieszczęsnego wapna.
Bez wchodzenia w cokolwiek zjeżdżacie na sam dół strony i tam są darmowe poradniki do pobrania rekomendowane przez Instytut matki i dziecka
Ja już czytam
Tak to wygląda :
Podziel się: