reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Kto jeszcze ze mną wcina? 🙂

Załączniki

• Screenshot_20200513_185418.jpg
    Screenshot_20200513_185418.jpg
    257,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
1 cykl zacznę właśnie szybciej, a drugi już później jak owulacja będzie długo po okresie. :)
U mnie zazwyczaj to 12 dzień bądź 13cyklu, jak mi owulacja wyskakuje. W zależności od tego jaki akurat mam cykl
No i bardzo dobrze. Lepiej wczesniej niz za pozno 😅

Ja w ogole nabialu np nie jem przez nietolerancje pokarmową ale wapń dziwnym cudem mam na gornej granicy 😂
Ps sliczna beta. Krwawienie moze przez to ze ostatnio zrobil sie jakis krwiaczek. Niektore kobiety miewaja takie krwawienia. Wazne ze beta rosnie 😍
Dzięki 🤗
Ojej to fajnie z tym wapniem 😁 a skąd wiesz ile masz? Zlecił Ci lekarz podczas badań czy sama od siebie zrobiłaś?
Ja się dziś zmusiłam do wypicia jednej szklaneczki maślanki i ble... Zrobiłam zapiekankę chłopską na obiad, żeby dużo wapnia było : pół kg sera, śmietana, 7 jajek 😂 to se trochę normę podciągnęłam 😅

Dzięki 🤗
Ojej to fajnie z tym wapniem 😁 a skąd wiesz ile masz? Zlecił Ci lekarz podczas badań czy sama od siebie zrobiłaś?
Ja się dziś zmusiłam do wypicia jednej szklaneczki maślanki i ble... Zrobiłam zapiekankę chłopską na obiad, żeby dużo wapnia było : pół kg sera, śmietana, 7 jajek 😂 to se trochę normę podciągnęłam 😅
Tak lekarz mi zlecal przy kazdym robieniu badan. Robie srednio co 3/6 miesiecy i ciagle w gornej granicy nie wiem jakim cudem 😂

reklama
Nie wiem czy można wkleić tu Wam książkę w pdf ze względu na prawa autorskie. Ale jest do pobrania za darmo z tego linku :
www.1000dni.pl
Ciekawa stronka tam znalazłam kalkulatory ciążowe i tego nieszczęsnego wapna.
Bez wchodzenia w cokolwiek zjeżdżacie na sam dół strony i tam są darmowe poradniki do pobrania rekomendowane przez Instytut matki i dziecka
Ja już czytam ☺️
Tak to wygląda :
IMG_20200513_191018.png

Do góry