To pewnie będzie długi cykl jak bezowulacyjny. A w przyszłym miesiącu po zwiększonej dawce Clo piękna owulka
Właśnie zaczynam 1 dc oby ten był udany trzymać dziewuszki
reklama
rossig
Fanka BB :)
Mam wyniki bety - dziś 6,5 tysiąca. Znowu pięknie urosła 170%. Tylko się martwię bo żywa krew mi znowu poleciała. Ale potem przestała, tak jednorazowo.
Mam teleporadę jutro w Luxmedzie o 15.30
Mam nadzieję, że wystawi mi już skierowanie na usg bo mam tam pakiet medyczny, ale wszystkie wizyty w aplikacji są poblokowane. Ostatnio mi odmówił.
Umówiłam też prywatnie lekarza na wtorek. Szybciej terminów nie było. Mam też termin umówiony 26 maja. Ale niepokoje się i muszę szybko zobaczyć czy coś wiadomo.
Poumawiałam trochę tych lekarzy, żeby ktokolwiek mnie przyjął
Mam nadzieję, że wystawi mi już skierowanie na usg bo mam tam pakiet medyczny, ale wszystkie wizyty w aplikacji są poblokowane. Ostatnio mi odmówił.
Umówiłam też prywatnie lekarza na wtorek. Szybciej terminów nie było. Mam też termin umówiony 26 maja. Ale niepokoje się i muszę szybko zobaczyć czy coś wiadomo.
Nadziejka90
Beta pięknie przyrasta może bliźniakiMam wyniki bety - dziś 6,5 tysiąca. Znowu pięknie urosła 170%. Tylko się martwię bo żywa krew mi znowu poleciała. Ale potem przestała, tak jednorazowo.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tylko plynne lub w miare miekkie wejdzie inaczej mnie ciągnie. Moj kochany mi budyn robil to napchalam troche zoladek i bylo lepiej. Ogolnie nie pojmuje tego. O 4 w nocy obudzilam sie z meeega burczeniem w brzuchu i musialam cos zjesc taka glodna bylam a rano nagle mdlosci i apetyt -1 teraz juz troszke lepiej na szczescie.O matko
A masz pod ręką rano sucharki? Mi to pomagalo w 1 ciąży.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Duza beta niekoniecznie na blizniaki. Ja mialam po ponad 200% i jest jedno a sie obawialam podobno ze duze przyrosty sa na dziewczynke. Bedziemy sprawdzac teorieBeta pięknie przyrasta może bliźniaki ❤
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja w ogole nabialu np nie jem przez nietolerancje pokarmową ale wapń dziwnym cudem mam na gornej granicyA mi się taki płaczek włączył w tym tygodniu, że masakra. Nawet mi się płakać chce jak widze ptaszki cierkające w TV
Troszkę dzisiaj plamiłam, trochę się stresuję bo jakoś nie mam na nic dziś apetytu, a do tej pory jadłam wszystko, aż mi się uszy trzęsły.
Trochę się zdołowałam bo przeczytałam, że kobiety w ciąży mają zwiększone zapotrzebowanie na wapń, a ja kompletnie nie lubię nabiału i jak weszłam w kalkulatory to się okazało, że jem może 15% zapotrzebowania Teraz będę piła 2 litry mleka dziennie do
Z chłopem się pokłóciłam bo się okazało, że mam przegląd auta do soboty tylko. I on, że czemu tego nie pilnuje i teraz na szybko załatwiać, a on do pracy jeszcze chodzi to będzie ciężko. No i się oczywiście popłakałam bo co mnie teraz obchodzi jakiś głupi samochód - ja tu pilnuje czy beta nie spada, a jego dziecko nie obchodzi tylko samochód. No tragedia
Czekam na wyniki bety
Ps sliczna beta. Krwawienie moze przez to ze ostatnio zrobil sie jakis krwiaczek. Niektore kobiety miewaja takie krwawienia. Wazne ze beta rosnie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Beta nie musi spac do 0. Ponizej 5 juz jest brak ciazyByłam wczoraj na wizycie zrobiła USG powiedziała ze wszystko jest ładnie ale żebym jeszcze sprawdziła czy beta spadła do 0. Krwawienie miałam 3 dni po dacie planowanej @ wiec bardzo szybko...
L
Lebkuchen_mum
Gość
To juz od ciebie zalezy. Roznie moze byc owulacja. Niektore kobiety maja np zaraz po okresie. Ja robilam od chyba 6 dnia cyklu wlasnie czyli zaraz po @DZIEWCZYNY CZY MOGĘ ZACZĄĆ ROBIC TESTY OWULACYJNE JUŻ DWA DNI PO @? CZY CZEKAĆ TAK JAK PISZĄ W ZALEŻNOŚCI OD DŁUGOŚCI CYKLI?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja ogolnie tez mega placzliwa sie zrobilam i tez wszystko mnie rozczula poczekaj bo bedzie gorzejDziękuję Magdusia
Humor mi się poprawił. Meżus przyszedł dał buziaczka, przegląd załatwił, powiedział, że jestem naprawdę dziwna od poniedziałku i szukam cóż, nic nie poradzę
reklama
Motylekkk
1 cykl zacznę właśnie szybciej, a drugi już później jak owulacja będzie długo po okresie.To juz od ciebie zalezy. Roznie moze byc owulacja. Niektore kobiety maja np zaraz po okresie. Ja robilam od chyba 6 dnia cyklu wlasnie czyli zaraz po @
U mnie zazwyczaj to 12 dzień bądź 13cyklu, jak mi owulacja wyskakuje. W zależności od tego jaki akurat mam cykl
Podziel się: